Min midsommar helg.


Smickrande bild.

Min midsommar helg har varit awesome. Känner mig sliten och vill bara duscha och sova. Men ikket, ska till Theres och färga hennes hår, sen blir det film och sen natti. Några fler bilder kanske ni får imorgon.

Glad midsommmar.


Det här ska föreställa nån form av outfit bild (utan färg, haha!)... svarta jeans, jeansskjorta och röda läppar gäller för kvällen. Dock skadar det inte ett dugg om jag skulle få byta om till shorts och linne. Bara det slutar regna, snälla.

Konfirmationen var fin, och jag är mer än glad för allt jag fått. Smycken från Kenza, laila bagge och thomas sabo. En kånken rygga och pengar. Över mina förväntningar kan jag då lungt säga. Nu går båten mot stugan så ja, glad midsommar!

Kläder.


Snabba puckar här då. Midsommar idag, men först konfirmation. Ska bli ett med gud eller nåt sånt. Ska äta lite lite smörgåstårta i kyrkstugan och sen bär det av med båten till mormor och morfars stuga där släkten är. Ska bli riktigt roligt. Puss

kärlek


Rix FM festival



Home

Hemma efter andra veckan. Nu är snart lägret över och imorgon konfimerar jag mig.

Tänkte ta på mig mina short och plugga in hörlurarna i öronen och springa runt höträsket, länge sedan jag tränade nu och det börjar märkas, haha! Så vi hörs senare.

fyra från kvällen


Har haft en riktigt rolig Lördag kväll. Ätit god mat och skrattat med vännerna. Kom hem vid midnatt, städade mitt rum, tvättade bort sminket, borstade tänderna och la mig vid datorn. Pratat i telefon har jag gjort och nu är klockan snart 4. Trött är jag inte, så jag ska lägga mig och läsa lite! Puss

Lördag kväll


Det här blir kvällens kläder. Hinner inte skriva nå mer, med presenten i ena handen och väskan över axeln promenerar (läs: nästan springer) jag till Lovisa. Ha det bra!

godnatt

Ligger i min egna säng, känns fantastikst. Att äta hemma var fantastiskt, gå på toa, duscha, lukta på sängen, sitta vid pianot. Listan skulle kunna bli lång.

Inget alarm är ställt för imorgon men ska väll pallra mig upp där nån gång på dan för att ta mig in till stan. Shotsen som jag köpt (några inlägg ner) ska lämnas tillbaka. Dom sitter inte riktigt så bra som jag trodde. Tråkigt nog! Och en present till Lovisa ska inhandlas. Tror det blir en bra dag imorgon.

Förresten så har jag börjat klinka på, Jeff buckleys hallelujah, Oskar Linnros från och med du och Veronica Maggios snälla bli min, på pianot. Bra kan jag inte säga att jag är. Men en bit påväg. Hoppas på att få börja spela när skolan börjar. Det är så kul!

Första veckan.


Hem ljuva hem. Har aldrig haft sån stor hemlängtan som under den här veckan. Och det är en vecka kvar. Har bara en ledig helg nu kan man säga.

Har inte så mycket att säga om veckan. Vi har pratat om gud. Och jag vet inte, jag tror inte på gud, tycker det är liksom rätt konstigt. Som att tro på en sagoberättelse. Har lite svårt med det dära! Så att sitta och lyssna i två veckor om gud är lite kämpigt.

Denna helg ska i alla fall bli bra. Första båtturen ikväll, fira lovisa imorgon, och rixFM festival på söndag.

Hejdå


Idag.
Bilen går snart mot kyrkbyn. Där ska jag spendera två veckor! TVÅ veckor... Väskorna är helt frullproppade och
jag springer runt i huset för att hitta Lars winnerbäck skivan.
Förhoppningsvis får vi det kul. Hejdå!

Om du lämnade mig nu


Ledsen och besviken är ordet.

Dom är mina!


Yees, så glad jag är. Fick dom för 249 kronor på gina tricot.

Med mig hem följde även en tröja och ett par byxor, men dom får jag visa nån annan gång.
Nu ska jag fara och handla med mammsen och sen bär det nog av till Manda eller Lovisa? Ha det bra!

Blått/vitt


Byxor//gina Tröja//mammas Klocka//ur&penn

Riktigt kallt ute idag, jackan åker på och jag tar cykeln till stan med min syster. Lite senare mot eftermiddagen blir det kalas hos min yngsta kusin!

Update: Kläderna byttes ut lika snabbt som dom sattes på. Kände mig inte riktigt som Jennie i dom...

Härligt


En liten film.

Kärlek



Vilken grym natt det har varit, badat sent vid soluppgången, dansat till hög musik på verandan, ätit choklad doppade jordgubbar, blivit myggbiten, skrattat, spelat spel och bara umgåts.

LIVET LEKER

Sommarlov


Underbar dag idag. Tog mig hem från skolavslutningen med en ros i ena handen (som jag fått av Lovisa, tack! ♥) och betygen i andra handen. Dom är jag nöjd över och har höjt mig i rätt så många ämnen. Heja mig!
Sen blev det en hel massa vandring på stan med Mattias och Theres, åt glass och drack mängder med vatten. Nu är det även bestämmt hur kvällen blir.

Så jag tar min väska med en grå munkjacka, solkräm, badkläder, lite snacks och solbrillorna i och sticker till Mandas stuga.

(sen tycker jag inte första bilden gör sig rätt, mitt hår är ju inte så orange?)


Kvällen

Just hemkommen från kvällsdopp med Theres. SKÖNT.

Torsdag, en dag kvar


Gaah vad varmt det har varit idag, och imorgon ska det bli varmare!
Tog cykel till stan med Manda och Lovisa idag efter brännbollsturneringen, kollade på en massa fina kläder, åt både glass och mat, myste på vid vattnet och klippte!

Imorgon är det skolavslutning och det är helt ofattbart, kvällen spenderas nog med brudarna på nån härlig plats. Är inte riktigt klart hur det blir än.

Sommar!


Men tror ni jag är nå lycklig eller, det är ju sommar förtusan. Har varit hur varmt som helst idag, och jag har inte klagat en sekund. Brun har jag blivit, och nästan lite bränd, tror dock jag har klarat mig! Klassdagen var enormt bra, bättre än förra året. Jag fick mitt första myggbett och badade i havet för första gången i år. Dom två milen vi cyklade överlevde vi, och när jag kom hem la jag mig i solen i nästan två timmar.

Huvudet känns trött och jag ska bara ta det lungt med mammsen ikväll.

Dagens


Strosar runt iklädd såhär idag, inte nå märkvärdigt!

Badkläderna är ner packade, maten också. Filten ska med och snart tar jag cykeln till skolan. Hoppas på en fin fin dag i solen med klassen.

Några dagar kvar!


Bild från helgen i Norrköping.

Imorgon blir det en cykeltur på 2 mil för att göra bort den förbannade klassikern. Tur då att jag har med mig Manda och Tove! Ska även mysa på med klassen några timmar där på dagen. Spela brännboll, kubb och diverse strandspel. Och kanske bada? Vi får se!

Från och med du


Kofta shorts-JC//Linne-gina//Brillor-H&M.


Och det blåser genom hallen

Godmorgon. Igår kväll fanns ingen energi kvar i kroppen efter helgen, var helt slut och somnade fort omkring 12.
Åt i alla fall godsaker med Lovisa och kollade på finalen av big brother. Mysigt.

Nu ska jag ta mig till duschen, få på mig lite kläder och gå ut hade jag tänkt. Kameran får följa och förhoppningsvis blir jag lite brun!

Like



Glassen på bilden kostade 108 kronor. Kanske lite dyrt för en glass (hehe), men ack så god den var!

Blir lite middag innan jag och Lovisa promenerar mot staden för att inhandla lite gott och sen bänka oss framför big brother finalen!

Bildbomb




Vart ingen final för mig och min danspartner, men till semi tog vi oss och jag är rätt nöjd med det.
Norrköping var en fin stad, väldigt fin, man blir som små kär av att vara där. Vädret var helt perfekt, sådär tropiskt som utomlands. Satt ute vid 10 på kvällen i bara linne och cykelbrallor. Det har inte gått i luleå, man hade varit som is!

SM

Hejdå. Ses på söndag!

burlesque



Onsdag

Hade en fantastiskt bra sista träning innan SM! Känner mig grymt taggad och tror det kommer bli riktigt kul.
Har även hunnit stöta på Vincent på konsum, fick en liten pratstund med han. Träffade Mattias, Jakob och Anna och gick en prommis med dom. Och har börjat packa inför imorgon. Det är ungefär min kväll kan man säga. + att jag åt en hel massa taccos.

Tänkte försöka hitta mig en film och se, och sen sova. Klockan står på 7 imorgon så jag ska hinna med allt.

Efter regn kommer solsken.


Det har nog aldrig passat in så bra som idag!

Håltimme


Besökte konsum på håltimmen och gick sen hem, där jag nu sitter. Presenten på bilden är till en lärare som ska sluta. Den bästa läraren.

Efter skolan blir det ett besök till staden för att inhandla två linnen och reklamera en klänning som det var hål!

Svart klänning


Fick en fråga om min svarta klänning. Såhär ser den ut, kommer från H&M och kostade ynka 149 kr. Riktigt fin tycker jag. Fanns även i lite fler mönster tror jag, såg minst en till i nån grå/vit färg.

Det regnar minst lika mycket som igår, det slutar aldrig. Ska snart ta mig iväg till skolan, sista dagen med seriösa lektioner. Yeeeaah!