Hej

Hemkommen från skolan, slutar tre på fredagar. Lite drygt kan jag tycka, men sista lektionen på 80 minuter funkar ganska bra då jag har foto. Så idag har jag planerat ett projekt som jag hoppas kommer bli bra i slutet.

Min helg är också rätt planerad. Ikväll ska jag bort, imorgon ska jag spendera en hel dag med Tove och äta kladdkaka, gilla! Kvällen spenderar jag på bowlingbanan med massa härliga människor. Söndagen ägnar jag några timmar tidigt på morgonen till mitt foto projekt och resten av dagen ska jag plugga och träna. Förhoppningsvis är helgen lång.

Nu ska jag fundera vidare på att göra en ny blogg. Är less på min, både namnet, alla inlägg, det känns inte riktigt som jag på nåt sätt. Slarviga inlägg när jag egentligen skulle vilja göra alla med kärlek. Halv bra bilder när jag egentligen skulle vilja att alla var fotade med perfektion osv. Så vi får se hur det bli. Men hur det än blir så meddelar jag er det.

kvällen


Bara för att visa min nya klänning.

Vart på möte och dans ikväll. Haft det bra och fikat gott. Nu ska jag gå igenom lite glosor, borta tänderna, smörja ansiktet, kolla wordfeud, smsa och sova. Godnatt.

party like a rockstar


Dagens


Min nya klänning.

Skoldagen var över ganska fort, väldigt skönt. Har pluggat lite glosor och ska snart leta fram nåt att ha ikväll. Torsdag brukar oftast innebära socialdans på kvällarna, micket bra enligt mig. Men först lite plättar i magen.

Ludvika


Bilderna är från Andreas blogg. Och finns då i bättre kvalla där. Hur som helst är dom från en väldigt rolig helg men dom bästa människorna!

inget viktigt


Mina nya skjorta fick åka på idag.

Gjorde no prov idag. Kändes skönt faktiskt, enormt skönt! Efter det tog jag mig ut och gick en mil med resten av skolan, och sen gick jag hem. Tänkte inte ens tanken på att börja med några läxor och for till Theres istället, åt middag, fick en jätte fin klänning och åkte och dansade i stan. Nu ska sminket bort och magen nåt att äta, sen ka jag SOVA!


swing lover


Har shoppat secondhand idag. Gjort en massa fynd och är överlyckligt för allt. Fyra fina kjolar (verkligen helt fantastiska), en jätte fin vit skjorta med spets, en kavaj med massa coola färger och en tunika som ser ut att komma från 30-talet. Jag älskar det! Helst av allt skulle jag bara vilja springa runt med gammla kläder (vintage kanske är ett bättre ord...) varje dag. Men tyvärr är jag inte riktigt så modig. Vilket är tråkigt!

Nu ska jag ta och plugga, har slarvat med det hela kvällen! Och provet är imorgon. Hejdå!

tjugotre femtiosex


Fick mig en rolig kväll trotts allt. Huvudet har varit tungt idag, inte konstigt då jag suttit framför datorn hela dagen. Tävlingen gick bra för sverige kan man säga. Jag är så lycklig för Jakob, Annas och Alex skull. En bra tävling med andra ord!
Efter maten tog jag jag cykeln till Lovisa för att spendera dom sista timmarna på dygnet där med hon och Manda, åt kladdkaka och pratade. Nu: läggdags. Natti!

Gotta


Fortsätter glo lite dans!

Morgon

Om jag har svårt att bestämma mig vad jag ska göra idag alltså. Jag vet att jag måste hinna med båda sakerna, men ena saken är såå mycket mer lockande. Se VM i dans och plugga. Vad tror ni jag vill göra, och det kommer jag också göra... Hallå, det är ju mina homies som ska tävla, på vm! Hur coolt? Nee det missar jag bara inte. Sen kommer nästa problem, tävlingen håller på hela dagen, när ska jag kunna slita mig från skärmen?

Ojojoj det här tycker jag hör till kategorin i-lands problem. Haha!

its only a paper moon


Dagens irritationer

-Morgonens trötthet
-Mitt rum som är stökigt varje dag jag kommer hem. Förstår inte!
-Min syster som började säga vad jag skulle städa och ta undan, själv lämnade hon sina kläder framme.
-Min syster som började damsuga när jag slog på tv, hon var extremt länge framför just tv. Undra om det var för att irritera mig eller för att få sina pengar?
-Paris Hilitons BBF, det roligaste är när hon säger, jag ska snart lämna england och då måste jag ha bestämmt mig vem min engelska bästa vänn är.
-Att jag köpte godis och äter det fast jag inte var sugen.
- Mitt rum som är stökigt igen fast jag städade det nyss.
- Att jag är trött och klockan är 9.


inspiration


shout and feel it


Rosa läppstigt, håret i en boll, en randig tröja och ett par dansskor. Så kommer min kväll se ut. Puss

pink cadillac


Blött


Min jeansväst har jag haft på mig idag. Gillar den mer och mer för varje gång!

Det regnar hela tiden. Konstant alltså. Jag har aldrig varit med om det här förut, det sluta som aldrig. Idag på gympan regnade det (såklart). Vi skulle vara ute så när jag kom in såg jag ut som en blöt katt med svart under ögonen. Efter idrotten slutade vi, så jag tog min extremt tunga väska och gick hem med ett paraply som går sönder vid minsta lilla blåst, tyckte synd om mig själv, det bara fortsatte regna och min arm fick slut blod i armen av den extremt tunga väskan. Ojojoj.. vilken dag. Vad lite regn kan ställa till alltså!

jennilou

Tog ut pengar på konsum efter skolan (för att ta ut pengar på konsum måste man köpa nåt) så det vart ett undantag för mig att köpa godis.

Nu ska jag äta lite hamburgare och fara iväg och träna.

Bloggen ska få lite nytt på sitt utseende inom kort, håll ut!


Na na nah!


Tre från helgen.

Har dansat runt i hallen i typ en halvtimme. Måste vara det roligaste som finns. Skulle pluggat, men skippade helt enkelt det. Känner att jag har hyffsad koll på proven. Nu ska jag ta mig en promenad och sen fara och träna lite. puss.

Kan inte sluta kolla.


...

Är helt stört trött. Kommer leva på min sista energi som ja har kvar från helgen. Men fy tusen vilken helg jag har haft. Så jäkla kul. Hade knappt kunnat bli bättre! Har även gjort lite planer för sommaren. Hoppas på att dom förblir så bra som jag tänkt mig!

Nu väntar skolan, trots att jag åkt buss hela natten. Heja heja.

Bilder


En hel hög med plugg gjordes bort när jag kom hem, dock fanns det massor kvar.

Ätit lakris.

Drukigt varmchoklad!

Pluggat lite till.

Satte på mig lite finare kläder inför en dansuppvisning.

Och målade eyeliner på ögonen.

Kunde inte säga nej när Jakob frågade om jag ville följa och dansa. Helt plötsligt var både läxor, städning och packning borta från hjärnan. Jag gör det sen tänkte jag. När då sen är frågan? 

Nu väntar jag på nattbesök från Theres. En kopp te, lite glass och massa prat. Har inte träffat henne på evigheter då hon har varit och lallat runt i italien.........

En sista sak. Imorgon åker jag till ludvika som sagt. Vilket betyder ingen mer bloggning i helgen. Morgondagen kommer nog vara stressig. Allt ska liksom göras på samma gång innan bussen går klockan 17.00. Men allt kommer också hinnas. Det vet jag.

Puss


love


Hade på mig en söt klänning idag. Var flera år sen jag hade klänning!

Har hunnit städa rummet, läsa favoritbloggarna och druckigt en kopp varmchoklad. En mysig eftermiddag än så länge. Nu ska jag gå och ta en till kopp varmchoklad  (med skummad mjök!! Hjärtan till våran kaffemaskin) och sätta mig med läxorna. En hel bunt är det! Hoppas på att få ganska mycket bortgjot då jag ska bort i helgen. Ända till ludvika ska jag mysa i en buss med massa andra människor. När vi kommer fram är det morgon och då ska det tävlas i dans. Förhoppningsvis går allt bra trots att jag var klantig idag och sträckte mitt lår.

Puss


Mjölk ♥


Godnatt

Rosa


yoghurt och ost & skinksmörgås till lunch.

Suttit och kollat ut genom fönstret. När ska det sluta regna?

Mördar onsdagen är bortgjord. (Tror dom har försökt klämma in alla ämnen i världen på en dag...)

Fick veta att vi hade skolfoto... idag. Klassen vart sådär halv glad och jag stressade hem på lunchen för att göra mig lite fin och äta något. Nu har jag ätit middag och tränat i två och en halv timme. En superbra träning var det också. Vad vore livet utan dansen alltså? Det vore inget liv alls. Dansen är mitt liv.

Lite onödigt


Min middag.

Min rygg gör ont så jag vill gråta, måste plugga, men ska se tv. Godnatt på er.

Måndag

Umgåts med Tove idag efter skolan. Gjorde det vanliga typ, skratta. (Om ni inte vill fortsätta läsa om min dag så kan ni sluta läsa här). Sen tog jag fram böckerna och pluggade i två timmar. Ganska starkt gjort av mig. For och tränade trots att jag har ont i foten, fingret och halsen (det är synd om mig). Stannade och höll i träning för några andra barn och åt glass med mormor och morfar när jag kom hem.

Nu ska jag fortsätta kolla på Dyngkåt och hur helig som helst med Mia Skäringer. Den är grym. Hon är grym. Natti.

hemskt.


Tio år sen... Tiden går så fort, även fast det inte alltid är kul.


Har tränat, och ja, i 3 timmar. Hur bra??! Nu sitter jag och äter godis (måste ju äta upp det som är över från helgen, onödigt att slänga liksom) och funderar varför jag inte läst svenska boken som jag borde, varför jag inte tränat mer på glosorna och varför jag inte läst so kapitlet. Det här kommer bli en jobbig vecka. + att jag måste träna varje dag fast jag har gjort illa foten, för till helgen åker vi till ludvika och jaa, shit vad mycket jag ska hinna med.
Och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kan låta datorn vara. Godnatt.

Mig själv


Helgen har varit lugn, igår frågade mamma mig om jag ville följa på kulturnatten (fast det var på dagen...HAHA, kul va?) Men nåt sånt orkade jag inte med utan var hemma och ritade. Har fortsatt rita idag också men lagt till en ny sak. Godis. För mycket godis, så nu ser jag fram emot ett 3 timmars tränings pass... eller?

Bildern jag ritat kommer kanske upp nån dag.

Idag.


Happy

Har huset för mig själv med systern inatt. Vi har tryckt taccos, kollat gamla videoklipp, lyssnat på movits och gammal lindy musik. Dansat framför spisen och ätit godis. Tänkte fortsätta med allt detta faktiskt. Sov gott!

Kvällen

Kvällens planer vart total ändrade. Men hur som helst så fick jag mig en bra kväll med några andra tjejer. Såg filmen red riding hood och åt mig några kilo tyngre. Måste säga att filmen var enormt mycket bättre än jag trodde och det är helt klart ett tips!

Nu ska det sovas.

Svar.


Fick en fråga från "Anonym" (ni vågar skriva ert namn) angående bilderna jag skickat efter.

Jag har redigerat alla bilder i ett gratis program på internet som heter picnik. Där har jag gjort allt från lägga på effekter till att redigera färger osv. Ett mycket bra och enkelt program. Använder det mer än ofta! Där kan man även lägga på olika ramar. Och då finns det en som heter just polaroid. Svårare än så är det inte.

Sidan jag beställer dom från heter Fujidirekt. Har skickat efter bilder därifrån förr och tycker att man får väldigt bra bilder. Man får tänka på att om det är en bild som är kopierad från internet så kan den bli lite suddig osv. Men oftast blir dom väldigt bra ändå. Jag kommer inte riktigt ihåg priserna då jag hade en värdecheck på  hemsidan. Men om man vill veta mer så är det ju bara gå in och läsa! Mina är i storlek 11x, och det är sådär lagomt för denhär sortens ramar enligt mig.

Hoppas det var ett bra svar!

Uppdatering


Dansuppvisning + träning = slut.
Har ont i huvudet och skulle kunna dricka liter med vatten. Men ikket, måste pluggas lite först. Imorgon är det fredag och det ska jag njuta av! Godnatt.


PICTURES


Har fått hem mina 85 bilder nu. Är sjukt nöjd.

Ont i magen har jag också. Jävlar kinder maxi.

onsdag


Ny profilbild på facebook.

Stressigt. Det är ordet för denna eftermiddag. Lång fet skoldag (slutat dock 40 minuter tidigare!) Hem, plugga, in till stan, hem, äta, förbi äppelträdet och vidare till träningen. Är så glad att våra äpplen efter tio år går att äta och faktiskt smakar bra. Känns som att bo i stockholm, där man kan palla äpplen på alla gårdar man passerar... eller nåt sånt.

Nu: True blood.

I bilder.


Städa rummet...

Gick hem i skit vädret.

Tog mina dansskor och åkte till träingen.

Pluggade.

Åt mellis.

Har haft på mina bruna höga byxor!!! Och mina kängor!!!

Och en tygbit i håret.

Haft en bra dag, bilden var rolig, föreläsningen om drogor var enormt bra, slöjden gick bra och resten har flytit på fin fint. Jag och Linus var själva att träna idag, alltid lite trist. Men det gick bra. Har druckigt lite juice och tänkte duscha... fast det tar jag inget kort på.

dåligt

Sitter och väntar på mamma som ska bli klar att förhöra mig på glosor... Som jag inte kan. Jag förstår inte riktigt, jag har haft dom här eviga tyska lektionerna i nästan 3 år, och ända kan jag knappt säga en hel mening? Asså va? Och jag kan garantera att det inte är mitt egna fel då hela min tyska grupp pratar tyska som mig... alltså rätt sopigt (ta inte illa upp alla min underbara tyska grupp men jag antar att ni känner samma..)

Bäst att börja.


jump


Förhoppningsvis ska dom här + ett antal bilder till få hänga på min vägg vid sängen om nån vecka!

Helgen har varit grym, en av dom bästa och mest inspererande helger på länge! Dansare är oslagbart bra folk alltså, tror ingen kan säga emot det.

Nu far tankar som; varför pluggade jag inte engelska idag? Vad ska jag ha på mig imorgon? Ska jag läsa nåt ikväll? Jag borde sova. osvosv... runt i huvudet på mig. Sängen lockar otroligt mycket. Även boken. Får nog kombinera dom två det, men först ska gaddarna borstas. Natti.

Tillägg

Minns ni det HÄR inlägget jag skrev där i maj nån gång?

Kan ni gissa vem som ska vara min tränare imorgon. Jag flyger på moln tror jag...

dansskor

Hello, är just hemkommen från andra delen av stan där jag har spenderat hela dagen. Har haft en riktigt grym dag alltså. Träningar från nio imorse (notera att jag inte är död) till halv sex på kvällen. NAJS. Slängde i mig maten, slängde mig in i duschen, slängde på mig kläderna, satte upp håret i en knut och knöt en scarf runt huvudet. Målade läpparna röda gjorde jag också. Gick ut på tävlingsgolvet och dansade. Vann lindyn och kom 2 i jack n jill(en?). Helt klart mer än vad jag väntat mig.

Imorgon blir det mer träning, och jag längtar så jag dör.

Läget just nu.

Såhär ligger det till:

Jag har spenderat kvällen med Jakob. Nu är klockan 12 ( 12.20 till och med). Och om 6 timmar ska jag upp. Om 9 timmar ska jag var klar att träna i sisådär 7 timmar, för att sen duscha och dansa ytterligare några timmar. Jag kommer dö. Godnatt.

party in my head

Fredag = skönt.

Vart kvar i skolan onödigt länge idag. MEN sånt är livet. Nu ska jag sätta mig ner med flera hundra bilder, välja ut och radera, redigera och framkalla. Väggen ska bli pyntad och fin.

Kanske inte kommer nå mer inlägg i helgen, ska på tränigsläger och svettas hela dagarna. Hur ska jag orka är frågan? Benen kommer ge vika (säger man så?) Hur som helst så ska det bli kul ändå. Är ju tävling imorgonkväll!

Nu: bilder.

Gaahh. MOVITS ♥


klockan fjorton trettiotvå

Tjenis, har haft typ 3 lektioner idag. Och började klockan 10 (som ni kanske märke imorse...). SKÖNT!

Nu ska jag slå på musik och sätta mig ner med Engelska och Matte. Dom fetaste ämnerna i världen (negativt menat). Gråter lite över nationella proven som är i år... tänk mig sitta och prata engelska med två till i ett rum. HA-HA. Just därför tänkta jag nu jobba lite engelska. Bra Jennie.

Ikväll blir det träning. Orkar inte ens skriva det längre, jag tränar ju hela tiden ändå. Nä nu ska jag verkligen gå, jag kommer inte på nå mer dummheter att skriva för att göra det här inlägget längre så att jag ska slippa engelskan...

Freak


Normal

HAHAHAH. Min morgon. (Så mycket åt jag på donken igår...)

Sitter och lyssnar på riktigt hög musik i köket. Det är så jag lever då vi har sovmorgon. Nä, snart kommer Linn (min "gå till skolan kompis") så jag kanske ska ha packat min väska då? Ja.. kanske.