Sweet dreams


Med denna bild på mitt kvällsmål säger jag god natt. Nu ska tänderna borstas, sminket tvättas bort och packlistan för stockholms resan skrivas. Bigbrother får nog stå på i bakgrunden (andra avsnittet jag ser någonsin blir det, heja mig!)

Svar till e.

Fick en fråga vart jag konfimerar mig. Och det gör jag i gammelstadens kyrka!

Härligt


angelica blick

Jag påminns hela tiden om vädret i stockholm. 28 grader och strålande sol. Här är det just nu 5 grader och regnet öser ner som aldrig förr. Kan inte riktigt påstå att jag mår bra av det. Men förhoppningsvis är det fortfarande fint väder från torsdag till söndag då jag tar flyget ner till stockholm för att tävla sm i norrköping. Spricker nästan så kul det ska bli. 
Tänk att kunna gå runt i min långa svarta klänning, mina shorts, gladiatorsalndaler. Åhh så fint det kommer vara!

Svart-vitt


Rummet har fått sig en rejäl städning, magen lite kladdkaka och hjärnan lite lärdom. Låter väldigt bra tycker jag.


Solen i ögonen


Inte länge kvar, till man kan gå såhär. Stå ut.

Barnsligt


Jag blir kär av att bara titta på påsen.

Dagen börjar med


Nötter och film. Disturbia. Har sett den sisådär 10 gånger snart, men den blir inte sämre för det.

Dom där stunderna


Klockan är halv tolv, jag ligger i min säng och lyssnar på winnerbäck. Drömmer mig bort 2 veckor. Två ynka veckor till sommarlovet. Det är nästan svårt att tänka sig. Och ooooohhh så skönt det ska bli, men framför allt roligt! All ångest över allt har börjat släppa, jag har kläder till skolavlsutningen, jag har kläder till sm, jag har gjort klart allt i skolan.
Sommarlovs planerna har börjat komma, myspys med klassen, två veckor med fina tjejer i gammelstan, grillkvällar, musikens makt, LK.. det går inte att förklara hur glad jag är. 

Vill framföra ett hjärta till mina vänner, ni ska veta att ni är bäst. Helt klart guld värda. ♥


Svart/beige


Ser väll ut såhär ikväll, tänkte dock skippa solglasögonen inne.

stockholms kyss


Jenas jacka/åhlens, Bandeau(?)/bikbok, Franslinne/bikbok, Linne/gina, Klänning&solisar/HM, Skor/stadium.

Har både fått och köpt saker idag, är sååå glad över allt. Ikväll blir det grillat till middag, Mattias och Theres kommer förbi och äter med oss. Trevligt trevligt!

Tomat och Gurka.


Tar på mig tights, en stor tröja, sätter upp håret, målar ansiktet och åker till stan. Hoppas på att komma hem med nåt att tävla i på SM, en jeans jacka, en lång svart kjol, nåt till skolavlutningen, ett par svarta tygskor och en oversize tröja. Men vi får se, pengarna måste räcka till. Puss

Så är det faktiskt



Det är fredag, jag är ny duschad, har umgåts med Tove, ätit en massa kladdkaka, drömmt mig bort till käcktjärn, kollat på gammla bilder, läst bloggar, skrattat, lärt mig ackorden till viva la vida på piano, köpt nytt tuggummi, smsat, läst bloggar, gjort klart en massa skoluppgifter, sett blommor, lyssnat en hel massa på winnerbäck. Lycklig ♥

Ska lägga mig och sova nu, imorgon blir det ett besök till staden med mamma och Emma.

Kläder

Shorts - avklippta jeans, skärp - pappas, tröja - Systers, Kofta - intersport.

Pussar till dig

Kör lite sådär diskret fika i omgånger. Ni vet, "åh nemen hej är ni här, ska vi fika?" Man fikar och sen går dom. Då kommer nästa "Men hejsan, kul att ni kom, ska vi fika?" Snart inne på den tredje omgången. Jag gillar't.
Grattis pappa. Du får gärna fylla 50 oftare så mamma bakar såhär mycket mer än bara en gång i sitt liv.

Kläder


Byxerna är från gina, koftan från JC och linnet från mormor. Håret satte jag upp i nån form av uppsättning som kan ses på nån av bilderna i dom två undre inläggen. Är så glad att mitt hår blivit hyffsat långt!

Om jag älskar


Jag har nån form av stor kärlek till röda läppar. Mmm så fint!

Kult


Jennie, Tove, Jennie.

Hinner inte skriva.

love


Från helgen.
Huvudet värker efter 5 timmar framför datorn och en skoluppgift.

Och om godislöftet. Det går bra. I helgen har jag ätit chips, och min pappa fyller snart hälften till hundra så mamma har bakat till minst 200 personer tror jag. Men som sagt, jag klagar inte. Jag får bara inte äta godis.


Vackert.


Välkommen in

Grått och tråkigt väder. Suttit hemma hela dagen. Haft panik över skolarbete. Orkar inte nå mer. Vill ha sommar. Känner mig nere. Har mycket att göra. Vill sova.

Arg är jag också.

Positivt ser jag.

....

När förra årets flygresan till SM närmade sig så kom ett stort äckligt askmoln från island farande, som tur var fick vi åka. Ett år senare (nu då) sitter här i mitt rum och väntar spänt på att två veckor ska gå så jag får flyga ner till södra sverige för att tävla på SM. Då nån jäkla rapport om ett nytt askmoln kommer farande och hotar med att stoppa flygplanen.

Under ett års tid hade det inte varit några problem med detta, men just när SM är, då smäller det tydligen.

Fuck island.

Nog är det underligt

Har inte satt mig vid en dator på ett antal dagar, och under dom dagarna har jag haft det himla kul. Vet inte om jag orkar jämföra min och min kompis konfirmations resa. Min till piteå, hennes till italien. Men men, skratt och god mat har jag fått. Konstaterade snabbt att det var ett konfirmations (koncentrations) läger där dom inte gasar ihjäl oss. Utan göder oss...

Känns som att jag har tusen saker att säga. Och ändå är det bara en blogg.

Vill du ligga med mig då?

Vilken fantastisk träning. Skrattade fortfarande när jag cyklade hem och det känns som att mungiporna aldrig kommer falla ner igen! Det är lycka alltså. Så underbara människor jag har runt mig.

Tårarna rann i alla fall när denna låt spelades.

coolt

Sitter och äter en glass jag tycker jag gjort mig förtjänt av (jag tycker väldigt ofta att jag gör mig förtjänt av saker..). Trodde nämligen jag skulle ta mitt sista andetag på maxtestet idag. MEN jag klarade det under 10 som jag ville, och då måste man belöna sig själv tycker jag.
Min syster hade även bakat när jag kom hem. Muffins. Kunde inte låta bli dom.

 


Pinsamt

6-1 till finland. Orkade inte ens se hela, sverige slutade ju spela. Dom gav upp. Mesar. Tycker synd om målvakten gör jag också.

PINSAMT SVRIGE


bruna byxor idag


Har inget liv, sitter instängd i mitt rum. Min syster har nån form av möte med halva hennes klass i mitt hus. Och jag tänker inte gå ut.


VM

Ska gå och borsta mina gaddar snart och se lite hockey innan jag lägger mig. Helt sjukt bra att sverige är i vm final. OCH dom leder.

Godnatt.


taken by a stranger

Sverige kom 3, bra gjort tycker jag. Men jag vet att Danny hade gjort det bättre. Han skulle vunnit allt. 
Snyggaste framträdandet måste nog varit Lenas, men mest lik mig måste väll varit irlands, höhö.

Såg även att Eric hade en pokemon boll på scen lite i smyg... i will be pokemon.
Jag ursäktar den fula paint bilden, brukar undvika sånt i min blogg.

Nu tillbaka till pakistan, (mitt rum), tror nämligen osama bin laden sprängt mer än en bomb där inne.. eller nä juste, han är ju död ;PpppPppPpPp

Boogie woogie

Jag tycker helt klart det är värt att kolla.


Dagens frihet


att gå i shorts.

Har spenderat dagen i älvsbyn, huvudvärk har jag och längtar efter mat.
Har just gjort en fet deal med daddy om att jag ska ha godislöfte och få kläder. Me like.

it's friday friday

Lite ord om denna dag då, inte gjort nåt vettigt alls i skolan. Sett endel klasser springa maxtestet, börjar bli nervös för det, 2 kilometer är inte mycket, men när man ska springa (snabbt också) så är det mycket... Under 10 minuter hoppas jag på i alla fall, annars blir jag ledsen i ögat.

Gick på stan en snabbis och kollade lite efter skolan, vet vad jag ska ha på mig på skolavslutningen nu. Kult.

Ikväll blir det taccos, och mys med ebba i mjukisbyxor. Puss

värt inlägg.

Sex On Fire

Fick mig en promenad med hunden också, skönt. Kan gå och prata för mig själv och en skylla på att jag pratade med hunden. Slipper man skämmas liksom...

Växlar mellan denna, denna, denna och denna låt just nu. Ska snart gå och lägga mig, tröck just ner acnes hemsida, vart för mycket av det goda helt enkelt.

Sov sött.

Kläder


Så mycket hjärtan i detta collage jag knåpade ihop nyss.

Kjolen kommer från åhlens och kostar 249, jeans jackan kommer också därifrån och kostar 399 kronor. Snart mina hoppas jag. Förövrig så var klänningen jag köpte idag en lång svart en, mycket fin är den! 
   Sen vill jag ha hur mycket mer som helst, orange läppstift, nya converse, ny väska, massa smycken...slutar rabbla här, annars blir det för mycket!

Love


Nya shorts. Inköpta idag. Love.

Fick med mig lite annat också, en klänning, en bikini och skor. Skorna ska jag dock lämna tillbaka, kändes inte helt rätt.
Ett mini mål på max slank även ner i magen och jag har inte ens lite ångest över pengarna just nu. Jag älskar livet.

Utan kläder i regn

Idag tar jag fram min effektiva sida. (lyckligtvis har jag också en sån). Ska skriva klart allt till redovisningen imorgon och fixa med bilder. Börja funderar på teknik jobbet som jag pratade om igår, om jag hinner med det. Vilket jag troligtvis inte kommer göra, men ändå känns det bara bättre om jag säger att jag ska tänka lite på det. Och tyska glosorna får jag inte glömma.

Ska även ta fram min hurtiga sida. Efter middagen blir det en jogging tur med ebba runt byn och sen dans träning på det!
(Egentligen vet jag inte hur mycket träning jag kommer få då mormor och morfar har en godisskål framme dygnet runt... fast jag äter ju inte ur den, nej nej).

Hej världen

Har haft 3 fina lediga veckor, kommer till skolan och det känns direkt som om jag varit där i evigheter. Aja, det känns helt okej, förutom i engelska. Det kan ta sig.

Har lite saker att göra, måste börja med ett teknik arbete (egentligen inte, men om jag vill ha mvg på mitt slutbetyg så kan det vara idé att sätta igång känner jag). Men det tar vi imorgon! Höhö, så nu ska jag istället lyssna på musik, läsa bloggar och göra en lista med saker jag vill ha.


Söndag


Fick mig trots allt sällskap igår kväll, cyklade med två cyklar och 4 ungdomar till kvarnvallen, tände en brasa, tog med en kladdkaka och en stor hallonsoda och myste på. Lyckat!

Idag är det söndag, måndag imorgon. Trodde jag skulle längta liiite till skolan efter 3 veckors ledighet, men det gör jag inte. Inte ett ändå dugg...!

I'm In Miami bitch


hjärta.

ja, vad ska man säga

Livet i antnäs fortsätter, solen skiner och jag saknar redan bergnäset. Jag har ebba här, men ikväll ska Ebba bort och jag blir själv här ute (jag förstår nu hur du känner ibland Ebba, man måste uppleva det själv innan man kan säga nåt). Istället sitter jag och stalkar folk. På blandannat facebook, google och eniro, börjar bli lite smått rädd för mig själv, obehagligt att göra det, men har inget bättre för mig.

Då och då träffar jag på en av männen från luleå hamn (praoen) som bor här i byn. Det börjar också bli lite jobbigt då jag går förbi hans hus för att ta mig till Ebba, Ica, dagiset, skogen, ja allt. Han måste alltså tro att jag följer efter han, senast idag var jag ute och gick med hunden, paserade hans hus och kollade lite mot det (jag vet ju ändå att han bor där så då kollar man). Såg att hans bil var borta (ja, anledningen till att jag vet vad han har för bil är för att den är ny och det var en massa prat om den på jobbet). Pustade ut en sekund då jag fattade att han inte skulle se mig. Gick en bit ner på gatan, ser en svart bil komma mot mig, ser märket, en BMW, helvete. Log lite halft och kollade till största del på hunden.

Föresten så kör jag med youtube här när jag ska lyssna på musik, det funkar ju också.

Kalas


Igår kväll.

Nu ska jag sminka mig (vore ju tråkigt om jag skrämde iväg alla på kalaset) och hoppas på att min mormor hinner fixa mina svarta jeans, sen bär det av över gatan och till Julia för att fira henne. (Måste påpeka hur mycket gott fika hennes mor brukar baka, så när jag kommer tillbaka har jag nog gått upp några kilo).

Gilla


En gammal cykel, röda läppar, lite rouge, ett tjockt brunt bälte, jeans, transparent skjorta, en Ebba, lite godsaker, lite musik och kvällen är som perfekt!

Man gratulerar


Kortet togs igår, ungefär en timme efter så spräckte jag mina byxor... mellan benen. Bra jobbat.

Idag lämnade jag luleå hamn. Skönt tycker säkert dom, tråkigt tyckter jag. Kommer sakna gubbarna. Bjöd dom i alla fall på muffins idag i fika rummet, det uppskattades tror jag (när uppskattas inte fika?). Men som sagt, har haft två väldigt roliga veckor på min prao där. Tummen upp.

Nu lämnar jag bergnäset för en vecka. Antnäs is the place to be. Ikväll ska jag hänga med Ebba. See yhaa.

Outfit



Det var väldigt länge sen jag visade upp dagens outfit! Så nu tänkte jag visa upp ALLT jag har haft på mig dom 2 senaste veckorna. Byxorna satt lite löst i midjan, så för att piffa upp det hela och få byxorna att sitta tog jag mitt älskade graffiti bälte...

Exakt...

Jag tycker den HÄR sidan är äcklig.

Näst sista dagen

Tjenar tjenare.
Tänkte köra igenom min dag (som i alla andra inlägg, snabbt ska det då gå i alla fall, ska sova nu!)
Vaknade trött som en gris. Duschade och åt, tog mig till jobbet, sa hej till gubbarna och åkte till uddebo, hade det lagomt kul med människorna där, skottade torkad klägig olja. Åt min efterlängtade lunch, och glassade lite extra där i solen på en bänk vid vattnet. Sista timmarna stod jag i verkstaden och kollade på när dom lyfte en motor, låter inte så spännande va? MEN det var det!

Åkte hem och började stressa som en gris, bakade 40 muffins, städade rummet, packade en väska, bytte om och gjorde mig fin, och ungefär allt på samma gång. Åkte och dansade, vart sugen på glass som en gris (idag gillar jag grisar, undra vad det kan vara imorgon? Kossor?) så jag åkte till max med theres. Väl där så satte hon sig i mitt knä i väntan på denna glass. Då kommer en man i 35 års åldern fram till oss och frågar om vi älskar varandra... ja sociala människor finns det allt för lite av, cool person det där.

Godnatt.


Onsdag


Blond och het, tack jag vet. Öhmm check?

Då var man ljushårig igen, känner mig helt okej ful, lite som om jag har peruk. Men jag vänjer mig nog snart, skönt är det i alla fall. Lite rött lyser igenom på vissa ställen, men äh, det kommer fara bort med solen och min fin fina färgbomb som jag köpt.

Imorgon är det torsdag, och på fredag flyttar jag ut till byn i en vecka. Vi höres.

O_______o

Tempo nu Jennie. Mitt rum ser hemskt ut, asså riktigt hemskt ut, jag ska skriva en handlingslista (ska baka imorgon), jag ska äta, byta om och cykla till träningen. Allt detta på 20 MINUTER!

Ja, jag vet, hur bra är det att jag sitter här?

Evigt liv

Jaha, dagens lära: Svetsa. Det bör man också kunna enligt Mats, och nu kan jag (lite sådär halvdåligt). Ska slänga i mig middag nu. Ni vet, när man bor hemma har man ju den turen att få hämtning varje dag, komma hem med finfin middag på bordet och få skjuts till träningen. Det ända jag behöver göra (som jag i och för sig tycker är såååå jobbigt) är att byta om, blanda lätt dryck (då jag är den enda som dricker det, om jag ska vara ärligt så brukar min mor göra det var och varannan dag), knyta mina skor och gå ut till bilen.

Nä, tror jag tar en promenad till middags bordet nu, bra med lite motion!

Derp är nog rätta ordet för mig ändå...

Jag är kär, KÄR käääär KÄR kär. Kan inte skriva namnet på den varelsen jag har fallit för, (okej det är en människa) jag menar, det finns en liten, en ytte pytte liten chans att den kanske går in på min blogg. Varför den skulle göra det vet jag inte, men ändå. Eller att hans flickvänn (okej, avslöjade mig själv, det är en han) skulle titta in här. Hon är förövrigt blond och snygg så jag förstår varför han vill vara med henne istället för mig. Han vet nog inte att jag existerar fören han går in på sin facebook, ser att jag har skickat en vännförfrågan och kollar på mina bilder och upptäcker att jag är dansare, som han. Nu kanske det blir jobbigt då jag avslöjat ganska mycket. För om han läser min blogg, då ser han att jag har skrivit detta och förstår att jag menar han. Men det kanske bara blir bra, han kanske känner likadant? Det vet jag ju inte, han kanske bara inte vågar ta kontakten med mig...

Ojojoj, jag skrattar ju åt mig själv. "Kanske inte vågar ta kontakten med mig." Vad var det? vad tror jag? Haha! Han är 25, snygg och kan spela gitatrr, klart man faller för han, vem gör inte det?

Aja, jag får nöja mig med att jag har sett han i kalsonger i ett omklädningsrum. Fina minnen det alltså!

Nu ska jag iväg och träffa några brudar som jag troligtvis inte kommer se på hela veckan, står inte ut med att vara ifrån dom längre!

Update: Jag glömde det viktigaste av allt, han kan dansa.


utan byxor


Mycket roliga bilder jag tog i helgen va? Dom här fyra var dom ändå som var på min kamera + en film från BVA finalen... Kunde nästan lämnat den hemma så jag slapp tänka att jag skulle ta upp den hela tiden. Helgen i sig har varit bra, förutom en timme då jag tjurade över NMet. Men jag kom över det och vi kom 3 på vanliga tävlingen, inte helt fel det.   

Hur som helst så kunde man gå barbent i enköping, helt fantastiskt var det. Börjar nästan känna min hemma där så ofta som jag är där. Okej, ofta vet jag väll inte, men ibland är jag där. Fast ordet ibland låter som fel i det samanhanget. För jag är ju som där ofta och tävlar. Det är inte tävlingar där ibland, utan dom har ju tävlingar regelbundet liksom. Skit samma.

En sak till bara, jag har konstaterat att dom har ovlanligt mycket skumtvål i enköping. På typ alla toaletter och på restaurangerna, i luleå så har jag sett det en gång, och det var på badhuset. Jag gillar skumtvål så jag tar alltid jätte mycket, med andra ord slösar jag enorma mängder. Lika bra då att vi inte har det i luleå, då skulle jag ta så mycket, och kommunens ekonomi skulle sjunka rejält och vi kanske inte skulle få mat i skolan, det vore ju tragiskt.