miss everything



Helgen som var


Alexandras bilder

sportlov

Det är sommar, vi har äntligen fått sommar. +5 ute. Man kan gå naken utan att frysa. (Eller nej, men jag menar med converse, tights, öppen jacka och skippa mössan, dum som jag är gör jag det även när det är -30 bara att jag stänger jackan ha-ha).

Idag har jag i alla fall bakat kladdkaka som jag tänkte dela med Tove, Manda, Ebba och Lovisa. Dock tror jag Ebba är i Kalix (KOM HEM). Och Lovisa är sjuk (BLI FRISK) så det blir nog bara Tove, Manda och jag.
Jag tror aldrig att jag bakat en så bra kladdkaka förut, okej... jag har inte smakat den än, men jag ser på den att den är fantastisk.

sweet home alabama

Tänkte ta min helg i en enda lång text.

Bussen gick vid fyratiden i fredags och jag hade såklart på mig min one piece som jag kunde mysa i på bussen. Delade säte med Theres och vandrade runt i bussen och hade det almänt roligt. Dock påminde min kropp mig om; att jag hade/har ögoninflamation av nåt slag, att jag hade feber till och från och ont i huvudet och att jag hade ont i magen (före umeå berodde magontet pågrund av hunger. Efter umeå berodde det på att jag ätit för mycket. Känns som om jag klagar lite nu...) Och även fast jag vart trött vid 10-11 när vi kom fram till sundsvall så gick jag inte och la mig förens efter 1. Och det var kanske inte så smart eftersom jag skulle upp klockan 6 på lördagen. he-he. Hotell frukosten smakade fantastiskt och den fick mig på bra humör även fast jag kände mig ful med ett rött öga som bara syntes mer av allt sminkt jag kladda på kring ögonen. Efter några timmar hade vi tagot oss från semi till final och upp på pallen. 2 kom vi och jag har aldrig i hela mitt liv varit så glad över en andra plats! Bra jobbat Linus! När tävlingen hade slutat för dagen gick hela luleå ut och åt på en kina restaurang. Kineserna höll på att dö av stress när 21 personer helt plötsligt kommer och invaderar stället. Sen satt jag ute i korridoren på hotellet för länge och pratade. Ännu en hotell frukost åt jag och den var klart bättre än den förre (kan ha nånting att göra med att jag var hungrigare och ville ha mer mat). Sen kommer då det roliga, jag skulle dansa rock med en kille som jag aldrig har tränat med förr. Så vi hade ungefär en kvart på oss att träna. Skrattretande då att vi kom 2. Men jag klagar inte för det var kul! Jag fällde även några tårar (Läs: många tårar) när min syster och hennes danspartner gustav fick kliva högst upp på pallen. Och efter det gick bussen hem igen. Det enda jag gjorde var att sova. Jag tror aldrig jag har varit så trött i kroppen någonsin. Jag orkade inte ens gå och kisse! (Dock var jag tillslut tvungen att motvilligt gå på en toa i en buss, för att kissa på sig när man är 15 är lite sådär ocoolt om man säger så). Vi åt på max i umeå och sen sov jag ännu mer. Det var inte förens där på slutet jag piggnade till lite och orkade prata med min kära kompisar. Så social är jag.

Hoppas ni antecknade.

Har du rökt hasch?


Den kommentaren har jag fått några gånger idag....

MOHHAhAHAH

Så glad är jag nu. Luleå vann stort, 5-2!

Underbart.

dance with me


I brist på annat satt jag och tog seriösa kort på mig själv.

the world at large

Allt som jag har tränat bort idag kom snabbt tillbaka, tre chokladrutor (hihi) och mat på mcdonalds. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över att jag är så sjuk onyttig och sockerberoende hela tiden. Det är inte okej längre alltså! Mendetärjusågott!

träningsvärk imorgon?

Jag trodde jag skulle dö idag på spinninngen. Helt otroligt jobbigt.

happy

Tänkte dra ett litet inlägg sådär om morgondagen. Jag känner på mig att den kommer bli helt perfekt och precis som jag vill ha min dagar (förutom plugget och om lite boogie woogie som skulle klämmans in i nåt hörn så hade den blivit ännu bättre).

På morgonen har jag en halvtimmes sovmorgon, lite men sköööönt! Sen så åker jag, tove och Manda + halva skolan till stil sportcenter för att träna. Så med andra ord har vi friluftsdag imorgon. På första passet ska vi ha afrondans (!) på andra passet ska vi ha zumba (!) och på det sista passet ska vi ha spinning (-.-) Sen när jag har varit hurtig i några timmar ska jag hem och duscha, duscha, duscha, duscha... och läsa igenom allt inför provet på fredag. Och sen kommer det bästa... lyssna nu, nej läs nu. Jag ska på donken (är inte det helt underbart) och efter det hockey! Helt fantastiskt.

Saker borde inte få vara så dyra


Guldfynd by kenzas ringar är ju inte lite fina. Och dom har ganska bra priser, den första 600, den andra 900, den tredje 500, och den fjärde 400. Helt okej priser ändå, ska nog ta och beställa dom nu........

...i mina drömmar.

sånt där onödigt inlägg

Livet känns snäppet lättare efter att so provet blev bort gjort idag. Dryg var det också! Inte många frågor men jag vet inte hur länge jag satt med det! Dock är det lika mycket att göra efter lovet som det har varit nu före. Så det är bara vila upp sig och förbereda sig mentalt.... det där lät ganska djupt. Höhö...


hang with me


your song

Hiihi, man blir så glad när man tror att man inte har pengar på kontot. Också hade man det ;pPppPP

hatar p smileysen. Också gjorde jag den ändå ;pPpPPpppP


nä men gott

Kul ens.

Idag när jag åt middag (taccos) så skulle jag ta sallad, jag ser då nån svart prick men petar bara bort den. Sen nästan skal, då ska jag ta ännu mer sallad och orkar inte peta bort det dära svarta, jag menar, det kan ju inte vara farligt tänkte jag. Så säger min mamma ungefär såhär "Men gud vad mycket kryp det är i salladen idag" Höö? Kryp. "Oj, här var det som en hel familj!" åherreguttans, kryp i salladen är det jag längtat efter. Det hela slutade i alla fall med att jag sprang runt i huset och skrek.

romance is boring

Till dig Sara:

Idag har jag:
Gått upp tidigt.
Tränat 3 timmar.
Ätit en stekt fralla med krov på (?)
pluggat.
Pratat med dig på facebook.
Kollat på mästerkoken.
Kollat när en kines skrek.

Idag ska jag:
Se klart mästerkoken.
Äta mängder med taccos.
Plugga.
Sova.

Nöjd?

lose control


Snövit var bra och jag är kär i dvärgarna.

Han med en promenad runt stan (åka på grisen, se skrikande fyllon och dansa på gatan).  Vi mötte även min mor och far 3 gånger och värmde oss inne på roasters med dom. Tog bussen hem och nu skulle jag ha pluggat. Hur jag känner för det behöver vi inte ta, det skulle bara stå massa fula ord. Så vi håller oss till att jag helt enkelt inte orkar.


put it in a love song


Sjal - glitter, tröja - bikbok, byxor - gina.

Ah la la la la la la life is wonderful

Idag har jag återigen sett david skrika hejvilt i klassrummet.... Och denna gång för att Martin hade ätit upp hans papper till redovisningen (ja ätit upp, ni vet tugga sönder och svälja. Och det kan inte ha varit gott, för det var en tidningsartikel). Check.

FREDAG! Åhh jag älskar fredagar! Jag ska vara uppe länge idag och bara sitta vid datorn och slösa tid. Gud så skönt. Men först ska jag äta grillkorv och pommes (hade velat ha nåt lite mer speciellt på en fredag) och sen ska jag på teater och se snövit och sen plugga OCH SEN sitta vid datorn och dö. Låter fint tycker jag.

Heido.

Hos dig är jag stark

Jag känner mig som en död kossa och har gjort hur mycket som helst idag! Jag har köpt nya byxor och en ny tröja, pluggat sönder mig själv och ätit soppa. Nu ska jag sova! Nej föresten, jag har ju massa so att göra. Hihi glömde det -.-

Godnatt världen. Imorgon är det fredag och jag ska på teater med mamma, pappa och Tove. Mysigt!

Saker jag längtar till...

...hockeyn nästa torsdag, om inte luleå vinner mot skellefteå börjar jag gråta. (jag ljög, det kommer jag inte göra, jag kommer bara bli sur).
...sundsvalls tävlingen.
...Umeå och Enköpings tävlingarna.
...SM!
...sommarlovet.
...sportlovet.
...att kunna vara uppe hela natten och mysa. (Dom så kallade sena sommarnätterna)
...att få pengar.. eller ne det är nåt jag vill ha, inte nåt jag längtar till, eller jo alltså på ett sätt längtar jag till det.. men jaja. Hejdå.


Den enda segern över kärleken heter flykt.

Nä men idag då? Vad har jag gjort.. pluggat och tränat. Vad mer kan jag skriva? Hur kul det var på NOn när filip drog ut kontakten till davids datorn och sprang ut ur klassrummet. David hade inte sparat det har skrev så allt for bort. Han fick damp och vincent filmade allt. Hela resten av dan gick han runt och sa hur hårt han skulle mörda filip. Sen har jag fått tillbaka min älskling idag. Min mobil. Den ha varit på lagning och jag har fått använda en tegelsten tills idag då.

Öhm... det var det!


stupid in love

Idag kan man säga att jag har gått i skola 12 timmar... drygt. Har suttit med ett hemprov och so arbete sen jag kom hem. Och jag är inte klar med nåt av det än. Så det kanske var bra att Linus var sjuk idag så jag inte kunde träna. Fick istället gjort massa som jag inte skulle fått annars.

Tänkte även gå ut och gå ikväll. Men jag kände sen att nej varför inte stanna inne. -30 ute, inte mys temperaturen direkt!

Har du möjlighet att bara slå ett getöga i mitt anus?


who owns my heart

Gick till oskar efter skolan med Sara och Manda, där var han, massa killar och ett bord med fika, det var det vi umgicks med. Bordet med fika alltså. Nej men det var trevlans. Nu ska det pluggas en hel massa so och sen påbörja No-hemprovet..... punkt

Hejdå liv. Hej plugg.


dåligt dåligt

Ojojoj vilket sopigt program av solsidan idag. Besviken är jag!

shit happens

"Men ta tag i min fucking jävla arm! ... åh hej å, MEN SLÄPP DÅ.. fan!"

Undra vem som skulle vara pedagogisk, visa och lära ut en sak till en grupp männsikor. Men vart sur och sa detta....

...jag. Tur att det var en kursledarutbildning där jag då ska lära mig att lära ut saker, då lärde jag mig att jag inte skulle säga så. Och det var till  Micael jag sa det, då spelar det ingen roll liksom ;)

Men alla fick sig ett gott skratt i alla fall!


veckans måste. Solsidan.

Jag har varit enormt trött i helgen, gått och lagt mig sent och klivit upp tidigt. Med andra ord kan man säga att jag har levt på kaffe och kakor så förstår ni.

Och söndagen är inte slut än. Matte plugg ska göras (prov imorgon... check). Sen träning på det (och min tränare borde bli stolt över mig som orkar dansa idag fast det ända jag har haft i hjärnan och gjort denna helg är dans). Och sen får vi inte glömma solsidan, (det viktigaste).

-

9443_2e8e_large

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Gick upp för en halvtimme sen, alltså klockan 7 på en lördag. Det känns inte okej. Jag har en känsla av att jag kommer vara trött ikväll om jag känner mig själv? Men jag måste erkänna att jag hade ganska roligt igår kväll, roligare än vad jag trodde.

Nu ska jag gå och kladda lite kladd i ansiktet, vore kul att se lite levande ut!

Puss


you're just a memory

Tumblr_lgkdmipt5p1qfijdoo1_500_large
we♥it


black and white


Det är tusen saker att göra just nu och jag tänker för mycket på allt.

Denna helg kommer bestå av kursledarutbildning. Till 12 inatt, imorgon börjar vi 9 och slutar lika sent och på söndag får vi i alla fall gå hem 3. Nånstans där ska jag försöka få in lite plugg, vore väldigt nödvändigt.

Nu ska jag ta en alvedon, värma potatisbullar och åka till porsön. Önska mig lycka till med redivisningarna, är nästan helt säker på att jag kommer få göra dom. Tur då att jag har skrivit ett papper med exakta ord på vad jag ska säga. Och tur då att vi får använda papper hur mycket som helst. Jobbigast är bara att jag måste visa dans som kille. Kan jag dansa kille? Nej.


i still don't believe you


som ny

Min dag är väl planerad.

Sovmorgon.
Sen so, no, no, no och tyska. Sen slutar vi.
Då ska jag hem och plugga matte. Och jag hoppas på att Linn Tove vill vara mitt moraliska stöd när Linn vart sjuk.
Sen ska jag träna! Äntligen. Efter yterligt två dagar med hosta. Har dock börjat äta host medicin nu..
Sen ska jag hem och kolla på lie to me. Nej, våran dator kan inte spela upp den filtypen. Suck!

Trevligt.

Jag har tagit bort alla mina inlägg. Kände mig trött på dom och dom var bara dåliga.