Hallojjj

Han med en sväng på stan innan jag tog bussen hem idag. Och jag fick med mig en hel hög fina saker, som faktiskt behövdes... eller? nje.. kanske lite nödvändigt i alla fall. (Min bikini kom även idag, micket roligt).

Tänkte egentligen bara skriva detta inlägg för att berätta hur stresad jag är. Och jag borde ligga och sova nu, men istället så skriver jag ett inlägg... inte så bra. Ska upp 04:45 imorgon, duscha, packa klart, göra matback, klä mig, och ja all skit som man gör på morgonen. Åka till jobbet (låter mycket coolare än att säga praoen), vara där och förhoppningsvis köra traktor, skynda mig till stan, lämna tillbaka ett par shorts jag köpte idag (sadface), skynda hem med en buss, kolla så jag har med allt, ta på mig mjukisar och åka till bussen. Först DÅ kan jag pusta ut och mysa med Theres. Nordiska mästerskapen i helgen i enköping. Blir naaajs!

Går inte att beskriva längtan.


-Till sommaren.

Torsdag

Är kung på att köra traktor, det måste vara min dolda talang, visst jag sänkte skopan lite snabbt ibland, och skrek till av panik gjorde jag också, men ähh. Jag menar, första gången jag körde traktor. FAN vad kul det var!

Nu väntar dansen på mig, hejdå.


Prao


Då har praoen börjat, i två veckor ska jag handskas med gubbar och fartyg, typ.
Ska även skriva dagbok varje dag, började bra med att jag glömde det igår, och sen när jag skulle göra det somnade jag. Idag tog jag mig tid och satte mig ner. Började skriva sida efter sida och inser att man ska skriva några ord från dagen. Så jag började om. Föresten måste jag skriva om hur cool jag tycker att jag är på bilden, står 60 meter upp i luften på en kranarm, och som tillägg: Det är bara trappsteg upp till toppen. Ja, det var läskigt.

Hej igen.

Naee... vatusan, spotlife kändes lite för seriöst. Kände nästan den dära pressen på att blogga med fina bilder och bra skriven text. Och nåt sånt orkar jag inte med! Så nu kära blogg kommer jag tillbaka.

Bara för att få lite mer text i detta inlägg så kan jag säga att jag har smutsiga händer, att jag har just ätit mackor för att ens orka stå på benen på träningen och att när jag kommer hem skajag äta fantastisk god mat. Godare än annan onsdags mat. Längtar!

Byte

Jahapp, nu kan ni hitta mig HÄR. Allt med bloggkoll och headers och tjosan ska jag fixa. Håll ut. Puss

kom änglar


--Igår kväll--

Nä, men då är det väll bara att rycka upp sig. Denna dag ska inte sovas bort. Tänkte göra mig frukost och sätta mig ute och äta den, hör och häpnad. SOL!

sweet dreams


Facebook bjuder på fler bilder.

Vi konstaterade ganska snabbt att det blåste för mycket för att klara göra en eld ute. Så det blev inne i vårt hus på gården, där är det i alla fall lite värme som man kan stoppa på. Mysigt det också.

klockan är 1, jag är trött och mätt, har pratat med Ebba på facebook, saknar hon. Funderar på att byta blogg sida. Nä nu ska jag sova. Godnatt.

fly with me


Det är härligt att vakna upp och veta att det är lov. Ingen är hemma, det är helt tyst och jag kan ligga där hur länge jag vill. Gå upp, duscha länge, äta frukost och lyssna på musik. Ta lång tid på sig att fixa håret, städa rumet, välja kläder. Eller så skiter man bara i allt det och lägger sig och sover igen. Jag älskar lov! 

Fick besök av en kompis idag, vart mest prata och sitta vid datorn. Snart ska jag iväg och träna och sen ut på utflyckt. Först till willys och köpa gottisaker, och sen ut i skogen och grilla. Kameran ska med så bilder kommer ni få när jag kommer hem.


Lindy hop


Sitter och leker cool i min nya lakkapää t-shirt som jag fått av Theres.

Ikväll har jag sett harlem hot shots, ätit glass, åkt bil och skrattat. Ikväll ska jag se film, och bre ut mig i min nya säng. En fet säng är det. Jag gillar stora sängar. Godnatt. 

nyårslöftet börjar

Kan tycka att jag har varit lite bildsnål på sista tiden. Måste ta med min kamera oftare!

Nu ska det rensas bilder... -.- kommer ta hela dagen.

natti.

Imorse kunde jag skrivit; brb kyrkan hela dagen.
Konfirmations träff från klockan 1-7, lite drygt kan jag tycka. Påskmiddagen dom bjöd på bestod av korv och mos (man äter alltid korv där). Men jag klarade dagen.

Kvällen bestod av lite prat hos manda med hon och Ebba, en cykel tur till stan vid halv 11 för att köpa godis. Och sen hem för att sova. Eller sitta vid datorn menade jag.


puss

Fredag igår, sista skoladagen före lovet, alla var glada, jag var glad. Fick ett påskägg av Manda (tack så mycket!) Jag vart gladare av lite godis, hade engelska förhör, det kändes bra. Hade en rolig vikare. Han (vikarien) klappade händerna och sa bra jobbat, när Alexander föll...

Efter skolan cyklade jag in till stan för första gången för iår, åt även årets första mjukglass med theres. Påskpyntade hennes lägenhet och cyklade hem. Åt middag, tog cykeln för andra gången denna dag och for till konsum, inhandlade 4 munkar och åkte till manda. Åkte hem på natten nån gång, satt vi datorn och ritade lite omvartannat till klockan var kanske 1, då orkade jag inge mer. Vilken fin dag det var igår ♥

the wrote & the writ


hem-och konsumentkunskap

Sol idag. I like! Gick hem på lunchen utan jacka. Och jag frös inte. Åt en kall glass och jag svettades. Mycket bra, fortsätt så vädret.

Nu ska jag göra mig en macka, äta mackan och samtidigt fundera på om jag måste ta bort dom dära kläderna som är på min stol eller om jag faktiskt kan vänta till imorgon, om jag ska fixa mina bilder till hårddisken nu eller på lovet, om jag orkar plugga till hk-provet eller om jag kan det, och om jag ska träna ikväll. Hmm...


superstar


Hejdå lugg. Du var fin, men nu orkar jag inte mer.

Rea

godis på konsum; 4.90 kr/hg denna vecka.

Fantastiskt. Tove gjorde mig sällskap dit och vi köpte oss varsin godispåse som vi kunde äta medans hon var min personliga lärare i engelska. Annars så har jag varit hos Theres hela dagen och hjälpt henne flytta, det är en mycket fin lägenhet hon har fått sig!
Nä nu ska jag hålla en redovisning för min mor och far som jag imorgon ska hålla för klassen. Det är som slutklämmen på detta arbete, skön.t.

-

Jag är såhäääääääääääääääär skoltrött just nu. Det går inte att förklara. Jag orkar liksom inte ta tag i nåt. Men 3 dagar kvar nu och sen slipper jag vara i skolan på 3 HELA veckor. Och när jag kommer tillbaka till skolan är det 5 veckor kvar till sommarlovet. Känner verkligen hur fint det skulle vara att kunna ta på sig bikinin, ett par shorts och en pösig magtröja utanpå och bara gå ut genom dörren...

Heii

Första söndagen på länge som jag kan kalla stressig! Men även första söndagen på länge som det händer nåt roligt. Men innan jag börjar flänga runt över hela luleå med bussar så ska jag koppla av med 4 timmars träning (Y).

Morgon sysslor

Söta.

shine for you


För ett ikke bildlöst inlägg. I sundsvall för några veckor sen.

Har haft en fin fin dag med Tove på stan. Och på gina var det en hel massa saker för 49 kronor!!! Coolt tyckte jag. Så jag blev två tröjor rikare + att min mage fick sig några s-märken under dagen också.

Nu har jag bara varit hem och ska packa lite saker och sen vidare mot tove (tror faktiskt jag ska cykla!) för att se film och äta massa chips och ja ni vet allt det dära man gör.

Så heido!

Hicka

Nåt som funkar när man har hicka är lingonsylt. Man ska bara ta en matsked med lingonsylt på och svälja så är hicka borta. Hur äckligt det än låter så funkar det faktiskt!
Jag vet att alla säger håll andan, drick vatten osv. Men det går inte, inget händer ju. Men testa lingsonsylt ska ni se!


ja...alltså..

Förlåt pappa, men om man lämnar en choklad i kylen och åker bort så kan man inte garantera att det är kvar när man kommer hem...

Jennie och Ebba


Fått ovanligt mycket gjort i skolan idag. Heja mig! När jag kom hem tog det dock stop och jag har inte pluggat ett enda skit. Ändå skönt om ni skule fråga mig. Ha-ha
Till middag blir det kött och potatis och en massa hög musik. Min mor och far ska bort så då finns ingen som klagar på det höga ljudet.
Nä, men lite engelska glosor på det här då...

Onsdag

Eftersom jag inte skrivit ut min glädje om luleå hockey så kanske ni förstår att dom åkt ut. Skellefteå vann och möter nu färjestad. Som liksom gled lätt över skellefteå. Ja, jag är inte så brydd om vem som vinner men det vore ju roligt om skellefteå vinner för att det är nära oss. Men alla här uppe har nåt emot skellefteå inom hockey så alla håller väll på färjestad...

Nu ska jag fylla magen med nåt innan jag åker och tränar och sen på lite dans. Heidoo!  

hold my hand


Vart inte sådär superglad när jag vaknade. OCH dunjackan åkte fram igen. Men jag fundrar dock på att trottsa denna snö och ta min gröna vårjacka... hm.. Så får det bli, nu måste jag skynda mig. Puss

Och jo, det är inte riktigt såhär bloggen ska se ut. Har bara ingen tid i världen att fixa den nu, men det kommer!

Dagen har kommit.

Den dagen då man svettas i dunjacka. Jiiihaaa!


puss

Ska gå och tvätta mitt ansikte och borsta mina tänder och lägga mig och läsa. Låter rätt skönt i mina öron. Godnatt.


1,2,3

Om jag vart ledsen idag alltså. Man vaknar upp med strålande sol och tror att det ska bli en varm fin dag. Men det hela slutar med regn. Hur kul är det? Åkte i alla fall till Theres efter skolan och muntrade upp mig. Packade ner en massa saker i lådor och åt mat. Sen var det träning. Och ja, det vart en slö träning. Gjorde inte mycket mer än att hoppa runt och se galen ut. Efter 15 år har jag nu förstått varför folk tycker jag är konstig. Höhö...

Nu ska jag äta lite äpple (tankten var att jag skulle hinna plugga nåt. Ångesten infär tyskan har börjat komma nu). Men det får bli imorgon då jag troligtvis inte ska göra nåt annat än att just plugga och städa. Kul dag imorgon alltså, längtar redan!

Söndag söndag söndag

Tumblr_lixaizregy1qgcmhqo1_500_large
Det är bara erkänna nu Jennie... okej, jag tror jag är lite små kär i denna kille.
Pray-justin bieber.

Annars då, jag har tränat hela förmiddagen och kan nu hälften av denna slinga. Fin fint. Kan även gratulera Pontus och Lena (ett svenskt par) som kom två på world cup nu i helgen i boogie. Vann gjorde ett norskt par, Sondre och Maria. Dom går inte att vinna över har jag konstaterat. Men jag längtar ändå till vi åker till enköping och tävlar på nordiska mästerskapen. Det ska bli kul! Nu ska jag äta middag och träna lite mer. Hejdå!


Blää

åhnej åhnej åhnej. Theres senaste inlägg på facebook: Magsjuk -.-. Gud jag kan inte ens läsa när nån har det, det är verkligen det värsta jag vet. Och jag har inte ens träffat henne på flera veckor så nej jennie, du kommer inte bli sjuk. Jag tror bestämmt att det är nåt hon bara ätit (för då mår jag bättre). Men jag längtar efter henne som en bebis. Hon åkte till thailand utan mig så till veckan blir det kram kalas.

Föresten så kan jag glädja mig själv lite för att Mattias sagt till Theres att hon kommer tappa hakan när hon ser mig för att jag tydligen har blivit så snygg. Tack Mattias vad du är söt.

Grym.


Åh nej vad bra jag tycker om detta.

Kanske inte riktigt min musiksmak. Men alltså det här gillar jag.

Lördag

Lördag idag, vad har jag gjort? Suttit vid datorn typ. Försökt mig på lite tyska plugg. Gick ju sådär. Duschat har jag gjort. Lyssnat en massa bra musik (åhh vad jag älskare). Nu ska jag svälta mig lite innan jag åker till stan med Anna och äter sushi, seriöst, jag har längtat hela veckan.

Kan även ge ett litet tips om att stoppa ner jordgubbar i kladdkake smetan. Gott vart det. Och som manda sa, det är ju liksom nyttigare med jordgubbar i.

jordgubbar

FREDAG! (skriver så varje fredag för att ni ska förstå hur skönt jag tycker att fredagar är). Planerna för kvällen ändrades, först till inga planer alls och sen till andra planer.
Sååå först blir det lite taccos. (Mycket taccos). Och efter det åker jag till Manda för att baka kladdkaka med jordgubbar i. Skön fredag ändå.

Första april idag. Har gått på två otoligt bra skämt. Men jag är sämst på att lura folk när det är meningen att lura folk, så jag avstod från det helt enkelt. 

Hejdå. 


ja okej

Jag vet inte hur många Made avsnitt jag gråtit till på senaste tiden. Senast idag började jag stor böla för kompisen grät för att hon var stolt över sin kompis.


sweet


idagens klädor.