Torsdag, nära fredagen.

Jaha, ännu en dag har gått... Matte prov idag, check. Kändes helt enormt bra, men då brukar det oftast gå skit dåligt. Så jag hoppas inte på nåt. For in till stan efter skolan, hittade inget (lika bra, mina pengar ryker lika fort som jag får dom annars). Handlade mat med min mor, skjutsade min syster till bion och åt på max. Gott. Nu sitter jag bänkad framför tv och kollar hockey. Om dom inte vinner idag är det kört... helt kört. Då blir det inget sm-guld. KOM IGEN LULEÅ!

Imorgon ska jag vara med Jakob, på lördag ska jag äta sushi med Anna och på söndag tänkte jag plugga. Det var nog allt jag hade att säga!

the world at large

Gud vad jag vill till stockholm i sommar. Både för att jag vill bort från luleå nån gång. Men mest för att jag vill till Johanna. Var så länge sen jag träffade hon och hennes familj. Jag saknar dom enormt. Vill till grönan, shoppa, äta glass på andra sidan om grönalund och titta på deras nya hus, bada, mysa och skratta en hel massa.

Så, jag funderar stakt på att tjara sönder mina föräldrar om en resa dit i sommar. punkt.

För er som vill veta vad jag har på mig på dagarna


Jeans & Kofta/JC   T-shirt/Gina   + smycken och klocka.

Stress

Spang minst sagt ner i duschen och stressade mig fram halva morgonen när jag insåg att jag hade sovmorgon... Bra Jennie. (Det värsta är att jag vaknade klockan 2 inatt, kollade på mobilen och hade fått ett sms av Simon där det stod "Visst har vi sovmorgon imorgon?", jag svarade glatt jaa med en stor fet smiley. Jag glömde det visst lika fort som jag skickat det). Så nu sitter jag här, har hunnit byta kläder sådär cirkus 3 gånger och funderar på att borsta tänderna och städa mitt rum. Så får det bli. Hörs i eftermiddag.

Gott

Man är ju bra alltså. Påvägen hem från skolan berättade jag för Tove att jag skulle äta hos mormor och morfar. Och att jag hoppades på: köttfärslimpa, stuvade morötter med potatis och lingonsylt. När jag kom hem ringde jag mamma och frågade vad vi skulle äta. Hihihih gissa vad hon sa (A)

Nu har jag tryckt i mig en fet måltid, massor med godis, massor med chips och läsk och väntar på kladdkakan. Jag känner mig alltid så nyttig när jag är här!


Hej.


Tröja/Gina Avklippta jeans/Gina Kofta/JC Strumpbyxor/Gina + ¨smycken, bälte och klocka.

NU: Middag hos mormor och morfar.

Suck...

Life1_large

Långt hår


Det är när jag ser sånna här biler jag vill ha mitt långa hår tillbaka. Tänk att bara kunna locka det lite slarvigt och kasta det över ena axeln. Ibland vill ja bara ha löshår, men det känns så fake (kanske för att det är det?). Och jag menar, kul att komma till skolan ena dagen med mitt hyffsat korta hår och andra dagen med långt snyggt rufsigt hår.

Aja, nu ser jag ut som jag gör och det duger gott och väl. Men som sagt, långt hår lockar ibland...

DM (:


beslutsångest


Jag mår bara dåligt av att gå in på klädsidor. För det första vill ja ha allt. För det andra får jag beslutångest om jag ska välja mellan några klädesplagg och när jag har bestämmt mig så måste jag välja färg. Och efter alla beslut så har min storlek säkert hunnit ta slut.

Nu har jag svårt att bestämma färg på bikinin som jag ska beställa. Tror dock det blir den lilablommiga. (I-landsproblem...)

the world ain't slowin down


surround myself with happy thought



Ungefär såhär såg jag ut idag när jag stog och njöt med Manda och Ebba när Movits och Zacke spelade. Åhh det kunde inte bli bättre (jo det kunde det. Jag vill på nån av deras konserter i USA, men det kommer inte hända). Hur som helst så köpte jag en klocka på stan, som gick sänder när jag kom hem. Fuck. Så jag måste in till stan nån dag i veckan...

...ska trösta med lite mat nu. Hejdå.

Klantskalle

Hej bloggen. Jag tänkte berätta om vad jag gjorde igår. Jag, Manda, Tove och Ebba var på stan. Jag hade köpt två saker, en på bikbok och en på gina. När vi kom till scorette så var mina gina påse borte. Och vet ni vad, i den hade jag min börs... Jag sprang till stadium där jag senast varit. Men nej ingen påse där. Vid detta lag hade jag fått ont i huvudet, magen, halsen. Jag skrev ner mitt nummer ifall påsen skulle komma tillbaka. Nu hade jag även börja svettas och skaka (låter som om jag var döende eller nåt). Jag mötte dom andra och vi sprang ner till H&M där vi varit före vi var på stadium. Och där var det. Jag hade även hunnit ringa till mamma och skrika att hon skulle spärra mitt kort. Men jag fick tillbaka allt.

Så denna snälla männsikan som lämnade den till kassan är en riktigt ängel. Tack.

Bom bom bom!

Haha, tack Anna, detta gjorde verkligen min kväll!

only a smile


hell yeah

Måste inflika lite här. Luleå vann mot skellefteå igår och förre matchen! Herregud. Fortsätt så. Då kommer man få se mig och Manda i bikini på isvägen med texten luleå på magen. (Kan hända att vi fegar ur, men då är vi lite ocoola, eller hur?)

Fredag idag, och det är första helgen på länge jag inte ska bort. Så nu mina vänner ska jag njuta av att vara med mina kompisar och sova. skön.t.

Vad hände?


Vart less, tog saxen och ser nu ut såhär.

Linnet på bilden är förövrigt nytt. Tack pengar för det.

Hoppas på bättre dagar imorgon. Då ska jag in till stan och se movits, fyyyy faaan vad kul!

Äntligen

Jag håller på med en header. Om jag känner mig själv kommer den aldrig bli klar. Men vi kan ju hoppas. Puss

Nu måste jag verkligen plugga

Vad heter du? Jennie
Snyggaste bloggaren? Oj, Kenza och... blondinbella måste jag ta, vad har hänt med henne på sista tiden? Shit vilken pudding.
Vem har du pratat med idag? Ebba, Manda, Lovisa, Tove, Sara, Sanna, Jenny, Elvira, Marinne, Karin, Malin, Malins hund, osv osv!
Vad har du på dig just nu? Underställ!
Vad har du gjort idag? Pimplat, ätit massa mat, frysit, skrattat, varit sur, knäck nacken på en fisk som svalt kroken.. gått promenad
Vad ska du göra idag? plugga, och kaaaanske träna om jag hinner.
Är du kär? Nope
Saknar du någon? Litegrann faktiskt.
Är du cool? Ja. Fruktansvärt cool.
Vad har du ätit idag? Godis, mackor, yoghurt, Saft och kladdkaka.
Vad vill du ha just nu? Pengar 
Vad tränar du?
Dans! Och ibland när jag känner mig extra hurtig (eller bara ätit extra mycket godis) brukar jag springa eller åka skidor!
Skrattar du mycket? Ja det måste jag nog säga. 
Vilken färg är det på dina skor?
Det beror på vilka, men vita är dom jag använder mest. Igår insåg jag dock att dom inte var vita... utan nästan svarta... 
Hur gammal är du? 15
Gillar du din klass? Ja det gör jag, hade inte velat byta!
Vad ska du göra i sommar? NJUTA
Är du född i sverige? Nej afghanistan
Vad lyssnar du på just nu? Your song
Vad har du i din väska? Mobil och börs
Senaste sak du köpte? Godis...
Vad heter dom i din familj? Jennie, Emma, Jan och Helena
Bor du i stan? Nej, men inte långt ifrån!
Finns det nån som du inte gillar? Haha ja
Har du tavlor i ditt rum? Ja, 11 stycken
Senaste smset du fick? Ska du ha tjocka eller tunna täckbyxor? (:
Och du svarade? Tjocka
Tycker du om The script? Njaa, nån låt är bra!
Spelar du fotboll? Nej
Senaste gången du spydde? Har ingen annig, flera år sen! Jag skulle nog dö om jag gjorde det nu...
Vad gör dig glad? Det är mycket som gör mig glad
Hur har du sminkat dig idag? Concealer, foundation, puder, solpuder, rouge och ögonbryns penna... Det låter mycket
Senaste gången du grät? Igår
Vad kallar dina kompisar dig? Jenko eller jensen
Vad har du för mobil? Min fina mobil är trasig så jag har en gammal sony ericsson k610i
Äter du godis? ja gud ja!
Senaste person du kramade? Manda tror jag
Egentligen ska du...? Plugga...

Luleå <3

2-2 mellan luleå och djurgården. Djurgården gör mål, pucken tog i en skidsko innan den åkte in. Godkännt eller inte var frågan. Godkännt vart det. Fan! 2-3 till drurgården, två minuter kvar och luleå gör mål. Det blir förlängning. Djurgården spelade bäst. Men luleå petade in det.

JAAA!!! SÅ JÄKLA GLAD.

Min helg i övrigt var awesome. Vann DMet i boogie, vann vanliga tävlingen i boogie och vann rocken på r-tävlingen! 3 vinster satt fint kan man säga (:


hallelujah

Klockan är 5 över 9 och jag har just loggat ut från facebook och stängt ner spotify. Ska krypa ner i sängen och sova. Känns inte helt ok att göra det så tidigt på en fredag. Men imorgon ska jag upp tidigt. Åker till Umeå för att tävla. Ska blir grymt kul. Distriktsmästerskapet och allt. Sovgott!

Puss

En bild på dig själv + person beskrivning.


Ungefär såhär ser jag ut (dock inte alltid med rosa läppstift och blomma på tröja, första snyggaste bilden vart det), 15 år och mörkbrunt hår, egentligen blont... (kanske märks då och då), gröna ögon (när jag var liten var dom blå, så blont hår och blåa ögon, såg alltså ut som en riktigt svensk pudding när jag var liten).
Jag har spelat fotboll för ett antal år sen, fick problem med hälen och började dansa. Tränar hela tiden och däremellan gör jag läxor/pluggar och är med kompisar. Mina kompisar är bäst och jag älskar dom. Lyssnar på musik gör jag också, och på ganska blandad musik. Favoriter just nu: Gubbel i lådan - Daneil Adams-ray, Let me go - 3 doors down, Leaving home -  Nicke borg, you're not alone - Mads Langer osv!
Öhm vad mer? Det går väll hyffsat för mig i skolan, gör alltid allt och så bra jag kan. Älskar kläder gör jag. Köra skoter är helt otroligt kul och facebook är som en drog. Nu ska jag dra mig till bordet för att äta en middag som består av grillat kött. (Mat är bland det bästa jag vet kanske jag också ska nämna när vi ändå pratar om mitt liv). Hejdo.

VI hade vikarie idag som kallades Sally.

Sally: Ut ur rummet killar, bara tjejer här inne.
Vincent: Jag är tjej, ser bara ut som en kille.
Sally: Jahaja, det kan vi kolla med handgreppet..
Vincent springer ut ur rummet.


Torsdag

Luleå förlorade mot Djurgården igår. Dom måste vinna nu, två matcher kvar. Heja. Slutade tolv idag, tack för det! Åkte in till stan och letade efter en svart kjol, hittade inte en enda! Eller jo, jag ljög. En med spets som fanns kvar i storlek L, Och en med nitar på, kanske inte riktigt det jag letade efter. Men jag kom i alla fall hem med en tröja och lite hårfärg.

Håret färgade jag på mig själv när jag kom hem, och mörkt vart det. Men skit samma, orkar inte bry mig. Det får se ut såhär så får vi se om jag färgar det med en ljusare färg nästa gång.

Nu ska jag ta och plugga, prov imorgon, och prov på onsdag nästa vecka. Hejdå.



puss

Vet som inte vad jag ska skriva. Är glad för att jag snart ska och träna, är ledsen för att kjolen jag beställde var ful, är glad för att mamma sa att vi ska på stan imorgon för att kolla på en ny kjol, är ledsen för att jag då måste ställa in min skotertur för att gå på stan, är glad för att jag ska tvinga pappa att åka med mig ikväll, är leden för att jag måste plugga till jätte mycket nu och har ingen tid till det i helgen, är glad för att jag ska till umeå i helgen osvosvosv.


Heyyy


visst är det vackert


Har känns såhär dom senaste dagarna. Ibland vet jag vad det beror på, ibland inte.

Vet i alla fall att jag har nån att prata med. Jag älskar er.♥

fuck you

Den HÄR texten borde man ta och läsa från Emmas blogg.

Det fick mig att tänka endel. Jag känner igen mig ganska mycket, men jag känner även igen andra. Jag tror alla borde ta sig en funderare. Det borde inte vara som det är nu, man borde sluta ha fördommar om alla och tro att dom är någon annan för tillexempel sitt utseende osv...

Patetiskt.

feels like home

Har kännt mig allmänt glad idag. Och det är väll bra antar jag! Efter skolan satte jag mig med en hög läxor och fick mycket klart, eller rättare sagt pluggade jag lite av varje.
Svenska prov imorgon. Ha-ha! Hoppas på att det kommer gå bra.

Efter middagen ska jag ut och åka skidor. Skönt!

everyday

Dagen i punktform.

•Vaknade (lite för tidigt).
•Låg och läste en bok som jag imorgon ska ha läst 60 sidor i. Jag har läst 30.
•Klev upp, duschade, åt, och klädde på mig.
•Gick ut med pappa, skottade och sopade bilden.
•Gick till grannen och snodde skotern.
•Var ute med den i nästan 2 timmar. Underbart.
•Tänkte att jag troligtvis inte kommer komma mig ut och åka nå skidor idag.
•Pluggade enormt och började få in saker i hjärnan, äntligen!
•Mina kusiner kom.
•Mina kusiner åkte.
•Jag tog mig ut och åkte skidor.
•Ett varv.
•Två varv.
•Tre varv.
•Vilket motsvarar en mil.
•Kände mig duktig när jag gick hem. 

Nu längtar jag bara till middagen.  


Kläder

Det finns två saker (eller nej, egentligen hur många som helst). Men just nu är det två saker som jag vill ha lite mer än andra saker.
Ett par svarta tighta jeans. Jag har ett par, men dom är två år gamla, nötta, uttöjda och lite för stora, så ett par nya från carlings skulle inte sitta fel just nu.


Det andra jag vill ha är sånna här skor. Så fruktansvärt snygga! Behöver inte säga nå mer.




Och påtal om kläder så fick jag med mig en jacka hem (tack pappa) igår från stan. Hjärtan till den.

Kvällens roligaste på tv

1. Varning för barn. Som pensionersjävlar fast i barnform. Haha min humor.

2. När jockiboi bajsade på sig i 101 sätt att åka ur en gameshow. Vilken mes alltså.

Oh My God!

Fredag, fredag, fredag. Åh så skönt. Inge plugg för mig idag, istället ska jag njuta av fredagen. Manda, Tove, och Lovisa kommer nog hit. Vi alla har bakat nåt som vi ska ta med. Som tanter på ett knytkalas. Göllat. Men först ska jag på stan, kolla på jackor och köpa nya springskor. Tummen upp.

Imorgon blir det inte lika lugnt... på morgonen ska jag ut och åka skidor om spåren inte är igen snöade, då springer jag istället med mina nya skor. Sen ska jag plugga hela dagen, äta taccos och se när Danny vinner melodifestivalen.

...

Det är alltid roligt att komma hem när min lillasyster är hemma för att hon är sjuk. Hon bakar nåt nytt varje dag! Bullar, maränger, kladdkaka, choklad saker(?), sommakaka. Dock äter jag väll upp mig några kilon den veckan hon är sjuk. He-he. Men vad gör det? Lev livet liksom. Och mitt liv är mat.

Nu ska det pluggas!

one more kiss could be the best thing, one more lie could be the worst

Tårarna började rinna när jag gick in på Ebbas blogg, läste detta och såg bilden:

"du är så fin, du lyser upp mitt rum när det känns som mörkast och får mig att se fler valmöjligheter och framför allt jag älskar dig, verkligen min solstråle. ♥"


Ebba, jag älskar dig också. Otroligt mycket♥

Nyttigt

Lunch: Waldorf
Middag: Hämtpizza.
Där i mellan någon stans: 3 kladdkake bitar.

For och dansade med Linus vid 6 tider, for hem och tänkte plugga, men jag satte mig vid facebook istället, så mycket roligare. Har förövrigt fått ett virus på datorn av kissies fina blogg. Man tackar. Men det fick vi bort men hjälp av en film på youtube. Jag tackar även internet för att du har allt.

Herrå.


waiting for the world to change

Känns jobbigt att skratta efter idag... så otroligt fint det var, men så jobbigt. Minnesstunden i matsalen var fantastiskt. Nästan alla på skolan var där. Och man kände verkligen att ingen tyckte det var kul. Nu måste man gå vidare, ta nästa steg. Men jag kommer inte glömma det här.

Vi saknar dig Angelica

en tisdag

Känner mig otroligt duktig. Jag som inte är vältränad någon stans varken i eller utanpå kroppen åkte idag 1,2 mil på skidor (klassikern i skolan), när jag sen kommit hem, ätit och pluggat for jag ut och sprang 1,5 mil. Asså det är ju nästan värt en applåd! Tröck dock i mig bulla när jag kom hem, men aja.

Nu ska jag sova. Är helt död.

slut på det roliga

Det var tungt att kliva upp imorse! Och jag stängde av min väckarklocka i sömnen.. men jag han till skolan ändå.
Nu blir allt som vanligt eller som det är på vardagen rättare sagt. Skola, hem, plugga sönder, äta, träna, sova.

Heido.

speechless

Tumblr_lfybrqhe9z1qcu8lbo1_500_large
Känner mig allmänt deppig just nu. Vill ha pengar och kläder. Vill inte att skolan ska börja imorgon. Jag är trött hela tiden, och det får mig på dåligt humör. Har tre prov om en vecka, det ska tränas...  och ja. Nej men jag antar att det bara är att rycka upp sig.

congratzz


Idag ska jag till kyrkan (denna eviga konfirmation) och sen kanske in till stan med Tove. Dock har jag inte lagt fram det förslaget till henne än så jag vet inte om hon vill följa. Och påtal om Tove så fyller hon år idag. Grattis fina du, älskar dig♥


natti

Luleå förlorade matchen mot frölunda idag, tråkigt. Hoppas dom vinner kvarten mot djurgården i alla fall!

Dagen idag har bestått av godis, en fet promenad på isvägen med Theres och Henrik. Fika hos ingalill. Promenad till träningshallen för att se när andreas, frida och victoria tränade. Middag, årets första grillning! En till promenad, trodde jag skulle dö när en gatulampa slocknade när jag var just under den. Mötte tove och pratade med henne. Och nu sitter jag här. Kuligt va?

Luckyoptimist.com_loveyou-231_large
Jag borde inte sakna dig.
Jag borde inte bli avundsjuk.
Jag borde inte ens orka tänka på dig.
Jag borde inte bry mig.
Jag borde inte vara ledsen.
Jag borde inte.
Ändå gör jag allt detta.

(Y)


En liten del av den långa rankingslistan över boogie vuxen internationell. Grymt många svenska par med på listan. Awesome!

Lördag

Theres: Höö, har du kört upp hela korven?
Jag: Öhm.. Theres... Har du skurit upp hela korven säger man.

Behind Blue Eyes

Så jäkla hemskt.

R.I.P ♥

sol


HAHA vilken dag. Om jag skulle beskriva den så skulle det bli en lång text så jag kan säga såhär: Jag körde fast med skotern, såg sveriges kanske snyggaste kille (och skämmde ut mig för han), trodde det var slut bensin då nödstoppet var intryckt (dum som jag är), jag har även konstaterat att jag älskar att köra skoter, ge mig en någon?

Fina kväll



Onsdag

Har varit duktig idag. Höll träningen för min tränings grupp med Linus och jag klarade det utan att skämma ut mig allt för mycket. Bra där Jennie.

Annars då, Lovisa och Manda har just gått hem från mig. Vi har slagit in en massa presenter som Tove och Ebba ska få. Alltid lika kul, he-he!
Nu vart det såhär jobbigt när jag inte kommer på vad jag ska skriva så godnatt typ. Sov gott.

Plan B

Hej kompisar.

Tänkte bara meddela att jag ska till stan idag.

Hejdå.

ear cuffs


Gud vad duktig jag är, pysslade ihop detta smycke idag av några gammla halsband och örhängen, svårare än så var det inte! Fin fint. Ett enda problem bara. Jag kan inte ha vanliga hedeliga örhängen. Måste ha svindyra  titanörhängen för att min öron inte ska dö, så därför kan jag bara ha det i några timmar. Sad face.