Lunch

Jo, måste bara meddela att jag har hade en oförglömlig lumchrast med Tove♥

sex on fire

Kommit hem från skolan. Glömde såklart engelskan, så det är en av anledningarna varför jag sitter vid datorn. En ganska bra anledning. Eller rättaresagt en anledning som jag gillar. Skit samma.

Om nån timme blir det mat på donken (bara så ni vet Manda och Lovisa). Och där ska jag äta, äta och äta.
Sen blir det träning, Första onsdagsträningarna efter sommaren. Jag gillar't. Hejdå.

VMA

Tisdagar, det är dagen med stor d alltså! Fint schema på tisdagar kan jag säga.

Ätit en mjukglass med Tove har jag också gjort, gått en längre väg hem från skolan och pratat och bara suttit i mitt rum. Awesome.
Nu väntar matte boken, lite träning och hejdundrande massa klipp från VMA galan! Kan knappt vänta!


Fina kväll


Min nya tröja!

Har duschat och ska snart lägga mig i min ny bäddade säng i mitt ny städade rum med varm choklad och Harry potter. Kan knappt blir bättre! Natti!

the wrote & writ - johnny flynn


Mitt nya halsband som fick följ med hem idag. 149:- på veromoda.

Ska slänga i mig mat och fara och träna. Hade glömt att vardagarna var så stressiga! Tränade tre timmar igår, var död, gick och la mig tio (lyckligtvis tidigt) men har sovit som en kratta. Snajs... så huvudet har kännts extra tungt idag måste jag säga. Men det är bara bita ihop.

Jo, förresten kom schemat idag. Vart mycket suckande över det. Positivt, slutar tidigt två dagar. Negativt, näst intill allt annat. Men det blir nog bra, man kommer väll in i det och saker löser sig nog. Ett big no no är att vi ska ha HK i helklass. Hela min klass i ett rum med massa kök. Hmm...?

Just so you know

Snyfta till justin bieber filmer på youtube idag (det bådar inte gott alltså)...

Mm

Söndag idag. Helgerna går utav fan alltså. Nyss var det ju fredag?


Hade hur som helst en bra kväll igår, åt pizza, gjorde en fet fruktsallad och såg film. Black swan vart det, en underlig med mycket bra film. Somnade vid två (ja, det var för sent...) på en liten madrass på golvet, och vaknade 9.
Nu ska jag läsa och städa och sen träna!!!

Hoppas ni skrev ner det.

Lördagskväll

Jag har just städat klart hela huset, (hoppas du läser detta mamma, eller ja, hela huset har jag ju inte städat, inte ditt och pappas rum) och inväntar några barn som komma och mysa med mig ikväll. Jag tror det kommer bli jätte bra, nu ska jag fortsätta facebocka med Ebba om hennes dag. Och jag lovar, det är väldigt intressant! Hihi (här hade jag velat göra en flirtsmiley, men jag har som en liten lag att inte göra smileysar i min blogg).

Ha en bra kväll!



movie


We♥it

Jag tror nästan jag har avstått lite från att se filmen, varit lite för rädd att jag skulle bli galen, besatt, vilja dö osv...
Men nu har jag gjort det, jag har sett den dära filmen.
Den som får mig att skrika som en fem åring.
Den som får mig att sjunga med högt och falskt.
Den som får mig att gråta.
Den som får mig att skratta.
Den som får mig att vilja kunna sjunga.
Den som får mig att bli sådär små kär.

Never say never.

Åh så töntig jag låter.

...

Veckans mornar har verkligen varit en plåga, så att sova längre än till 6 var underbart! 

Idag velas det fram och tillbaka om jag ska följa med ut med båten eller stanna hemma... Tänk att bara vara hemma ändå, va skönt. Kanske får det bli så.

Mums


Andreas wijk

Kanske sveriges snyggaste. Klär sig som en gud, håret är alltid perfekt, tänderna helt raka osvosvosv. MUMS!

Natti


Marias bild.
Vilken underbar kväll jag har haft.  Åt fruktansvärt god mat, skrattade sönder magen och var bara Jennie. Är det inte sjukt coolt hur jag trivs med dom här människorna. Jag är bara en bebis jämfört med dom. KÄRLEK.

Nu ska jag ta och läsa några sidor ur harry potter. Men först, kolla facebook.

Gotterian

Har varit uppe hur sent som helst dom senaste kvällarna. På. Tok. För. Sent. Alltså. Vaknar upp som en zoombi på morgonen och lägger mig som en också. Låter inte helt ok. Aja, klockan är ju bara 11 och jag äter godis liksom. Väckerklockan står på 6.

GODNATT.

Värt

Uppviningen igår var den roligaste någonsin. Underbart!

Haft en dag full av skratt. Det tackar jag klassen för. Har spenderat ett antal timmar med Tove också, ätit godis och skrattat ännu mer. Köpte vakumtorkad potatis med vegetabilisk olja i. (Även kallat chips). Som vi tänkte äta imorgon då vi ska se film på skolan. Nu ska jag äta ner mald kykling blandat med massa kryddor. (Även kallat kyklingburgare) och sen vara med Jakob. Hai do!

Då vet ni

Min dag gått fort men ändå varit seg. Gått på endel vanliga lektioner idag, fått några böcker osv. Gick hem efter skolan och insåg att rummet ser h.e.m.s.k.t ut. Så det måste jag städa klart innan det kommer hit några kompisar och ser film. Men först måste jag göra mamma en tjänst och plocka undan allt i köket. Och efter att jag sett film med kompisarna så ska jag och dansa. Dansuppvisnings klockan halv 10 på kvällen på universitet. Efter det måste jag duscha och sen måste jag faktiskt läsa också.

Min bästavän

Dag 4.

Tove hetet hon, är 15 år och lika störd som jag. Hjärtan till dig!

En person jag ser upp till.

Dag 3.

Min mamma ♥


Musikensmakt 2011.

femton låtar som får mig att tänka tillbaka

Dag 2

Let me go - 3 doors down
The time is now - Asha Ali
The heart of life - John mayer
Give me everything - Pitbull
Broken heels - Alexandra burke
Fight for this love - Cheryl cole
Ignorance - paramore
Från och med du - Oskar linnros
Unfaithful - Rihanna
Spela mig på radion - Zacke
I believe in you - tyler hilton
Glad  - tyler hilton
When it comes - tyler hilton
The best - Tina turner
Alla som inte dansar - Maskinen

Då börjar livet igen.

Första skoldagen är gjord. Med nöje måste jag säga.
Var med Tove sen och hade det tevligt.
For på stan med Theres nån timme.
Tränade.
Åt.


i feel like going to town


Viktoria, jag, Anna och Theres.
En av gruppbilderna.

top model


Har lekt modell för en dag idag i boden. Blev sminkade och fotograferade av en fotograf. Det var sjukt kul måste jag säga.
Ledsen för kvallan på bilderna. Men dom är fotade med mobilen på en dataskärm lite sådär diskret.

Annars så har jag inte gjort något speciellt. Vart på möte (man fick ju wienerbröd och kaffe så...) ätit lite kinamat hemma och läst ur harry potter. Imorgon börjar skolan. Så att lägga sig snart vore bra. Godnatt.

En till bild kommer upp lite senare!


Det här är jag i 10 meningar

-Dag 1.


Jag fullkomligt älskar mat.
Jag tycker om skolan och gillar känslan av när man gjort ett slitsamt arbe och det lönade sig.
Jag har nån form av stark fobi för magsjuka och direkt nån säger att den mår illa så blir jag helt till mig.
Jag tycker om Erns kirchsteiger. Sån skön människa!
Jag älskar serier som Hard times of rj berger, my life as liz, jersey shore, blue mountain state, the city och the hills. (Mtv med andra ord kanske).
Jag älskar att lyssna på Brett dennens musik.
Jag dansar hela tiden.
Jag har lätt att bli ett såklallat "galet fan" (okej, galet kanske är fel ord). Haft en twilight period som jag inte ens orkat tänka tillbaka på. Harry potter perioden kommer nog aldrig ta slut. Justin bieber har också varit i mitt liv ett tag.
Jag gillar att gå och lägga mig tidigt.
Jag gillar orden, man lever bara en gång. Det får mig att våga göra saker.

Ur mitt rosa glas

Sitter och dricker smoothie i min ensamhet. Kom hem från musikenmakt 11 och då var resten av familjen fortfarande ute på andra äventyr. Ska läsa lite och sen sova. Skolstarten närmar sig, och jag sover fortfarande till 11... (härligt...) Nä, godnatt.

Mitt nya liv


Har inte bloggat nåt idag... istället har jag testat på det sociala livet. Det finns ett sånt också alltså. Dom senaste dagarna har jag väll mer eller mindre suttit inne i huset, igår gick jag inte ens utanför dörren tror jag. Men antar att sommarlovet har sånna dagar också.

Förresten har jag ju glömt att säga att jag var på bio i förrgår, ni ser, det sociala livet tar sig allt eftersom! Såg bridesmaids, och den var över förväntan må jag säga. Väldigt rolig... förutom vissa.. öhm scener.. Spy scener liksom........

Godnatt.

well... you know


Trots allt (tänkter fortfarande på slutet av my life as liz..) så blev kvällen bra, dom sista timmarna i alla fall. Huvudet värker (mindre bra kanske), tänderna är mossiga och väntar på sin tandborste (lät ju.. trevligt) och boken väntar på mig. HÖRS IMORGON.

Sånt där tråkigt läge

My life as liz säsong två slutade inge bra. Kommer inte kunna sova. Det måste komma en säsong tre, annars dör jag. Åh...

the world ain't slowin' down


Har legat i soffan hela dagen, som en död säl eller nåt. Kollat tv, haft ont i magen, läst bloggar, haft min syster till slav som gjorde plättar åt mig och stått ute i regnet några sekunder. 

Hur som helst tänkte jag försöka ta mig till träningen om någon timme och sen fortsätta att slaviskt kolla på my life as liz, andra säsongen nerladdad. Check!

Underbart


My life as Liz. Som jag gillar denna tv serie, och som jag gillar den här tjejen.

Och... som jag saknar mitt röda hår när jag ser henne.

Du min vän i livet - lars winnerbäck


Nå är du fin!

lilla lady

Tog mig upp kring nio idag. (Stängde såklart av klockan när den ringde åtta). Har inget planerat för dagen och det är skönt. Ska bara vara hemma, göra en smootihe, äta choklad, läsa och ta det lungt. Låter fantastiskt bra!
Mormor och morfas hund är här och hälsar på, så nån promenad blir det nog!

Ha det bra.


nostalgi







Med detta säger jag godnatt. Kvällen har varit bra och jag han med allt som jag planerat in. Imorgon blir det en dag hemma tror jag!

Tisdag

Jag har suttit vid datorn för länge. Det svider nästan i ögonen. Skäms nästan. Och ändå sitter jag kvar.

Försöker styra upp kvällen lite, kommer nog bli bra. Men först ska jag äta nåt och träna! Det var på tok förlänge sen jag tränade nu, kan ju i alla fall skylla på förkylningen som jag hade förra veckan. Men nu måste ja ta tag i det, åker till ludvika och tävlar om några veckor. Kanske ska vara i form till dess? Ähm, ja det låter bra!

Sommar


Då har en till sommar gått. En mycket bra en måste jag säga. Hösten är mer än välkommen och det ska jag bli riktigt skönt.

Morgon

Sovit hos Tove.

Att vara själv


Innebär mer än att ta chips när man vill, somna i soffan och se tv hela natten.

Plocka undan allt efter sig, diska, gå upp ur soffan för att hämta saker, gå på toa (ja till och med det är jobbigt...!)
Jag som hade tänkt städa rummet, och dammsuga det... inget blev gjort. Istället har jag latat mig i soffan hela kvällen. Och det tänker jag fortsätta med. Godnatt

Bildbomb


Theres bilder.

Dom talar väll för sig själv antar jag, men för att få in lite text i inlägget så kan jag säga att dagen har varit minst sagt mysig. Nu blir det ännu mer mys med en bok, smoothie och lite Hard times of rj berger! Mina päron tog det stora steget och vågade lämna mig hemma över natt. Huset är mitt. Perfekt.


when the time comes


Tänkte bara säga att luleå vunnit solligan! Heja oss

i skrivande stund

Blir ett bildlöst inlägg.

Går och lägger mig snart, ska drömma mig bort i bokens värld. Det är kolsvart ute. Hur fort gick det inte? Från en dag till en annan, snart kommer tiden då man knappt ser ljuset och bara är trött. Vintern. Det är mörkt när jag med Linn promenerar iväg mot skolan, och det är mörkt när jag med eller utan Linn promenerar hem. Låter rätt hemskt. Men jag gillar vintern ändå... den är så mysig, varma tjocka kläder, tända ljus, julen och min one piece. Nä nog om det.
Har haft en super kväll, ätit god mat, (kan fortfarande inte bestämma mig om surströmming är gott eller inte...) umgåts med fina människor, tryckt lite chips och dipp samt glömt bort kameran som faktiskt låg i väskan.

Imorgon blir det en tur till stan för att checka en ny vinterjacka med far min, vidar till Theres och sen lite hänghängnan (haha, vad rolig jag är..) med hon, jakob och ingalill! Tummen upp!
Natti!


Blått rosa


Inviger ny-skjortan idag. Kommer säkert ha den imorgon, över morgon, hela första skolveckan osv...

Tre stycken från idag


Hemma!

Trots att familjen börjat klaga på halsont, trötthet osv (undra vem som smittat dom?) så ska vi ha gäser här ikväll, så dags att börja städa och duscha lite. Hoppas på att smita undan efter maten för att våldgästa Victoria, får se hur det blir med den saken. Hejdå!


Men om jag är kär

Min nya skjorta ♥
Åkte till staden med Tove ett tag. Strosade omkring och hittade endel fint. Egentligen hur mycket fint som helst, men pengarna räcker inte riktigt till. Tråkigt nog, men en skjorta och en kalender fick följa med hem.
Nu åker jag ut med båten. Vi hörs när jag kommer hem!

10 augusti

Ska ta min bok och lägga mig i sängen. Läsa och sova. Klockan är halv 12, herregud, jag måste vända tillbaka dygnet. Det går inte att fortsätta sova till 11 varje morgon när jag om mindre än två veckor börjar skolan. Varje morgon i tre dagar har jag ställt klockan på åtta eller nio, men varje dag slår jag av den och somnar om i flera timmar. Dåligt av mig. Meeeen.... imorgon måste jag sova ut, jag är ju trött, jag måste ju få sova. Så låter det varje kväll. Nästa vecka, då, då tar jag tag i dygnet.

Haft en bra kväll, filmen - paranormal activity 2 - var dock inte så bra som jag hoppas på, lite besviken faktiskt. Men munken höjde betyget. Haha, godnatt på er.

Vad man vill ha mycket


Svart/vit

Äter mackor och läser Harry potter. Mitt liv. Ikväll ska det komma hit några fina kompisar och se film. Vilket betyder att jag är lite friskare!

Vad hände?


Jag har gillar Harry Potter ett tag, ni vet sådär, sätt alla filmer, kollar kipp på youtube osv. Så lite av ett fan har jag väll liksom varit. MEN inte på riktigt, jag har inte läst böckerna. Skandal enligt mig, så nu mina vänner har jag lånat boken av Tove och ska läsa den! Heja mig.

Fint


Himbeeren


Tackade inte nej när min syster frågade om jag ville ha hallonen som var kvar. Jag tror helt klart man blir frisk fortare om man äter en massa gott. Eller hur Manda?

Blått beige rosa



Har tagit mig upp ur sängen nu. Gratulerar. Mår inte bättre idag kan jag meddela, öronen gör as ont och kroppen orkar inget. V i l l i n t e v a r a s j u k. Har fått ställa in alla mina dejter som var inplanerade för dagen, förutom en då. Harry potter hade sin tur kvar.

Nu måste jag äta något för att sen återgå till något lugnt... Det brukar blir sitta vid datorn!

Mitt fönster♥


Jag måste säga att jag gillar det.

Home


Snorig och eländig har jag idag vandrat runt på ikea. Tänkte visa skriva vad som fick följa med mig hem lite senare NU. En krämrosa latte mugg, stenar, skålar, och ett ljus. För först NU ska jag trycka taccos!

Förresten har mina gardiner kommit, Hiihihohoh!


Godmorgon


Vaknade halv 11, halsen gjorde fortfarande ont, det rann snor, hade ont i ena örat och var trött i kroppen. Hej förkylning.

Idag ska vi till ikea, byta en rullgardin och kolla på nå små saker, hoppas på att sova hela vägen. Vi hörs sen!


tack pappa


fin kvällen, lite Harry potter på det här så!




 7 bilder från olika håll. Ebbas blogg, facebook och min kamera.
Hjärtan till helgen. 


Längst fram i taxin


Kurerar mig i soffan med te, musik, tjocksockar och filt, massa bloggar och youtube klipp. Hoppas på att halsen är bättre imorgon och jag inte håller på att somna när jag blundar en sekund. Puss

slut för i år

Helgen har varit heeelt fantastisk trots allt. Skrattat sönder, umgåts med massa bra människor, ätit god mat, skrikit sönder halsen, åkt karuseller och somnat in bredvid fina personer!  

Har knappt varit i rummet på tre dagar och ändå ser det hemskt ut, magen kurrar, halsen gör ont och jag längtar efter en varm dusch. Vi hörs sen


Luleåkalaset väntar


För 7 timmar sen.

Har duschat, plattat håret, ska sminka mig, äta och klä mig. Sen bär det av mot stan för lite partaj. Hoppas på att få träffa mina fina tjejer också. HA DET!

Dag två.


Men åhhh vilken kväll. I LIKE!

Andra dagen

Sådär, jeansen är på (för första gången i sommar har jag riktiga jeans på mig. Stela ben?) och en stor skön stickad tröja. Slipper ju frysa i alla fall. Tänkte ta min kavaj, men ikket, kunde inte röra mig. Så då vet ni det.

Tove rullar in på gården snart, då cyklar vi mot stan för en andra dag på kalaset och Håkan Hellström. Och jag kommer inte kunna sjunga med... Tove gjorde en lista åt mig förra veckan med dom bästa låtarna för att jag skulle ha nån chans att sjunga med, men ikket där heller. Har inte gjort min läxa kan man säga. Så jag får stå tyst och dansa lite istället. Hörs sen!

Fyra från kvällen


Helt klart en bra första kväll på kalaset. Nu ska jag tvätta ansiktet, borsta gaddarna och sova till dånet av all musik från stan. Movist var förövrigt awesome! Puss

Det senaste från webbkameran.

Alltås, jag har köpt ett nytt ganska ljus rosa läppglans här om dagen. Ser ni vilken färg mina läppar ser ut att vara? Lila....

Nä nu tar mitt pick pack och cyklar mot Theres. Hörs imorgon!

Home


Ska äta lite kladdkaka, (måste ju äta upp den som bakades igår, annars blir den ju gammal...). Sen träna, vore kul om man gjorde rätt på uppvisningarna, och sen kära vänner är det luleå kalaset. SOM jag har längtat alltså. Sjukt! Före det är jag dock bortbjuden på vuxen middag. MEN jag tar med min cola!

Långt inlägg

Sådär, nu har jag legat lågt ett tag och känner att jag vill blogga här. Dom här alternativen har jag valt mellan:

1. Känna mig som blondinbella, alltså blogga på spotlife. Hoppas på att massa företag vill ha reklam på min blogg, att jag ska få skit många läsare, skriva seriöst, visa när jag tränar, hur mycket gott jag äter och alltid vara snygg. Sen att skaffa ett eget företag typ. JennilouAB hade ju också varit ett måste.

2. Blogga på modette och känna mig som Angelica Blick. Där ingår också en massa reklam, hoppas på att många kommenterar att dom vill se ut som mig, hur snygga kläder jag har osv. Om man bloggar på modette måste jag även köpa nya kläder minst varannan dag, och riktigt den ekonimin har inte jag.

3. Göra en ny blogg här på blogg.se, en mjuk brunfärgad bakgrund med fina ljusa drömmande header bilder. Lika stilrent som stina-lee. Men även då måste det komma nya inredningssaker en gång i veckan. Kan vara allt från en blomma till en ny soffa. Och vart ska dom va, jag har inte en egen lägenhet, utan ett rum på 8 kvadratmeter. Och vad mer... hmm, jo märkeskläder. Dyra fina vuxen kläder... njee, inte riktigt jag.

Sååå därför mina vänner funkar jennilou perfekt. Här är det jag som bestämmer.

Sweet

Tjenixen kära människor. Kom hem från träningen nyss, sitter och svettas och längtar efter en kall cola! Ska bara duscha lite granna.

Kommer ligga lite lågt när det gäller bloggandet till jag vet exakt hur jag vill göra. Så då vet ni. Hörs imorgon!

happy hour

Godmorgon, klockan 9 ringde klockan. Och det var fruktansvärt jobbigt att ens tänka på att jag snart ska gå upp klockan 6. Jag gillar inte att tänka så men tankarna kommer liksom farande som spöken. Jag gillar inte heller när folk håller på att skriva exakta dagar till skolan börjar. Vem vill ha koll på det liksom. Ne inte jag, sommarlov är sommarlov. punkt.

Förresten så står det inte skrivet på denna blogg att jag var på piteå dansar och ler i lördags och jag kan inte säga annat än att Veronica Maggio var heeelt fantastisk!

Hej människor


En vän med en bil

Min dag har bestått av ben & jerrys med Tove (mycket dyrt det där), lite film och fram mot kvällen öste det in folk. Manda, Lovisa, Ingalill och Theres gjorde Entre. Mycket gott fika och prat vart det. ¨

Nä nu måste jag lägga mig. Farmor kommer imorgon, då kan jag inte se trött ut, då blir hon orolig, jag måste ha sockar och tjocka inte så tajta jeans på mig, med en kofta över min t-shirt även om det är 30 grader ifall jag skulle frysa, och jag måste smaka all mat. Då blir hon glad. Nä smämt åsido. Men lite så är det, blir i alla fall en "hela familjen på stan" imorgon. Får se hur det går. Brukar gå bra då pappa tar upp plånkan.

det blir bra

back on track...

Såja, då ska vi se. Ska börja skriva här istället igen då. Bloggen med mest Jennie i. Hoho.

Första inlägget.